Yamaha potkuri hinnasto

Näin saat näkyviin omaan moottoriisi sopivat potkurimallit. Valitse haluamasi potkurin halkaisija ja nousu. Voit rajata tuloksia valitsemalla alla olevasta valikosta. Polaris- potkurit ovat hyvin suunniteltuja ja jalostetun valuprosessin ansiosta laadukkaita ja kestäviä. T50,60(92-) F80, F100, F115 moottoreille. Perustietoa: ensimmäinen luku tarkoittaa potkurin halkaisijaa ja toinen luku nousua tuumissa. Nousu: jos käytämme esimerkkinä ruuvia, joka. Toimintamme keskittyy potkureiden maahantuontiin, niiden toimittamiseen jälleenmyyjille sekä.

Kaikkia potkureita on saatavilla ympäri vuoden. YAMAHA 30- 60 Hv Moottorille KLIKKAA LISÄTIETOJA TÄSTÄ. Selaa kohteita ja löydä itsellesi Moottorinosat ja potkurit. Baeksan on täydellinen standardi potkuri hyvällä suorituskyvyllä ja nopeudella. Löydät niin Alumiiniset kuin RST potkurit kilpailukykyisiin hintoihin. Jos ette löydä tarvitsemaanne. Motonetin laajasta veneilytarvikkeiden valikoimasta löydät potkurit, potkuritarvikkeet kuin. Yamaha 20 hv 2-sylinteri B7HS-10.

Mites nää potkurit nyt menee kun mulla on 70hv yamaha -88, mutta siihen on laitettu joskus 60hv:n koneesta perä potkureineen. POTKUREIDEN SOPIVUUS ERI MOOTTOREIHIN. Potkurin tunnus Moottorin malli. Ballisticin listahinnat jotain järkyttävää- käytettynä aina silloin tällöin. ProPulse potkurin säädettävällä nousulla ja vaihdettavilla lavoilla.

Paino potkurin kanssa, F150DETL: 222. PERÄMOOTTORIN VARAOSAT hinnasto 19. Optimaalisen potkurin ominaisuudet riippuvat paitsi veneen tyypistä ja. Teräspotkuri on alumiinia tuplasti kalliimpi, mutta potkureiden hinnat. Ne on tehty täsmälleen veneen ja perämoottorin koon sekä käyttöympäristön mukaan. Niinpä potkurin koolla tosiaan on väliä.

Moottorin erityinen Weedless Wedge – potkuri maksimoi työntövoiman ja on suunniteltu. Yli 30 vuoden kokemuksella valmistetuilla potkureilla voimme taata täydellisen. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Oikean potkurin valinnassa on tärkeää huomioida moottorivalmistajan maksimikierrosluku.

Tuotteiden hinnat ja varastosaldot näet kirjautumalla ensin sisään.