Vw golf iv ei käynnisty

BCB golfin keväällä, sittemmin alkoi temppuilemaan. Tänään sit melkein lähti käyntiin, mut ei sit kuitenkaan. Kaverin auto starttaa mutta ei käynnisty. Ja tässähän on suorasytytys, joten ajoituslampulla ei kipinää voinut todeta. Golf IV V5 ´98 Starttaa, ei käynnisty 19. Suomi24 Keskustelut keskustelu.

Autot › Automerkit › Volkswagen › Golf. Nyt auto ei käynnisty enää ollenkaan! Välimuistissa Samankaltaisia 18. Kuulostaako seuraava vika tutulta ja onko ratkaisua muilla löytynyt: Yritettäessä. Golf (150 hv) bensakone lähtee kylmänä aina käyntiin, mutta käyntilämpimänä startti joskus vain pyörittää, mutta moottori ei lähde käyntiin. Samalla katsoin että ei tule kipinää ja bensa haisee kun starttaa. Kuulemma starttaa ja hyvin, bensa haiskahtaa(toisinaan).

Startti pyörittää iloisesti mutta ei käynnisty. Tuttavallani on VW Golf 1,9 SDI ja siinä on ollut samanlaisia oireita jotka ilmenevät.

Vw golf iv ei käynnisty

Eli kaverin auto lakkasia starttaamasta. Vika ilmeni ajon jälkeen kun piti lähtä uudestaan liikkeelle. Osa näistä valmistusvirheistä on korjattu takuuna mutta ei aina. Launtaina iltana päätin sitten vetästä uskollisen autoni hankeen reilu. A4:en ei ole ehdotettu pitempää akkua, mutta B5 RS4:en. Kylmänä käynnistyy helposti ilman ravistuksia, samoin myös lohkolämppäristä.

Katso tästä Volkswagen Golf tyyppiviat, katsastuksessa havaitut viat sekä mahdolliset. Nyt on kyllä niin mystinen ongelma että huhhu. Yhtenä aurinkoisena päivänä auto ei käynnistynyt, vaikka startin solenoidi naksui selvästi. Jos ei vaihda tai lisää öljyjä käy huonosti, jos ei seuraa esim. Oire: Käynnistyy, mutta sammuu heti. Ei käynnisty, myydään kokonaisena tai osina. Alla uudenkarheat michelinit ( kesär.) ei kuulu kauppaan ,voi ostaa erikseen. VW golf IV 1,9tdi AGR moottori.

Käsin kiertäessä ei tunnu eikä kuulu mitää, paitsi varin narsketta. Milan Sport ei käynnisty lämpimänä. On ollut edustusautona ja huolettu asiamukaisesti.