Virtalukko kytkentäkaavio

Juu, niin näytti yleismittari, mitä sattuu. Mutta arpoa ei tarvitse kuin kaksi johtoa. Musta menee suoraan maihin, Punainen tulee akulta. Elikkäs jonkinlaista kytkentäkaaviota haen.

Kaavio lataus ja käynnistysvirtapiiristä – Kotisivu matjarv. Tämä kytkentäkaavio on periaatteellinen mutta toimiva ihan tällaisenaan. Miten menee yleis- virtalukon (navat:1.2.3.4) kytkentä ? Työn alla MF-35X kunnostus, kaikki tehdään uusiksi, myös laturin vaihto. Itsellä kiinalainen Loncin 125 skootteri josta virtalukko hajosi. KYTKENTÄ 1- AKULLE, 2-LÄHTEVÄ VIRTA 3-HEHKU, 4-STARTTAUS.

Onko tommoseen yleismalliseen virtalukkoon No. Ei millään viitteisi alkaa mittarin kanssa selvittelemään nastoja. Nyt pitäis saada tietää että mitkä johdot siihen napille oikein tarvis vetää. Ja mitä muuta niissä muissa virtalukon johdoissa menee? Uuden virtalukon hankin ja useammassa huoltoliikkeessä neuvoivat, että. Ymmärsinkös tuon kytkentäkaavion oikein, eli tuossa keskellä.

Eli muuan härveli tarvitsisi virtalukon ja kytkentään tarvisi apuja. Virtalukossa on viisi napaa,joissa merkinnät. Oisko jossakin sen verran autosähkömiehen vikaa et osais neuvoa mua mopen virtalukon kytkennässä? Vanha virtalukko (65 HT) otti ja kärähti. Nyt uutta tarvikemallia laittaessa meinaa. W124 ja virtalukon pohjasta pääsi johdot pakenemaan, lähes kaikki irti siitä mustasta muovi pidikkeestä, nyt olen etsinyt kaaviota.

Alla Volvo Amazonin vanhemman ja uudemman version kytkentäkaaviot. Koska kuvien koko suuri, avautuvat kuvat mediatiedostona erikseen auki. Laturilta virtalukon ja sulakkeen kautta akuun. Virtamittaria ei tässä malissa ole. Kytkentäkaavio – Punainen siniseen sulkeutuu sammuessa ja aukeaa käynnistyksessä.

Kuulukos virtalukko oikeesti kytkeä niin, että tuuletin yms. Yleismallin virtalukko (4 johtoa). Käytössä useimmissa kiinalaisissa mönkijöissä, crosseissa ja mopoissa. Olisi ongelmana Jonsered-merkkisen ajettavan ruohonleikkurin virtalukko.

Laite ei lähde käyntiin avaimesta, mutta sammuu siitä kylläkin.