Vetonivel kolisee

Rikkinäinen vetonivel voi paukkua ääriasennoissaan. Vetonivel ei kolise vaan rutisee. Auto nakuttaa käännyttäessä 27. Lisää tuloksia kohteesta murobbs. Miten tunnistaa viallinen vetonivel? Board index › Yleiset › Tekniikka – Bensa Välimuistissa 11.

Vetonivel kolisee

Viallisen vetonivelen ääneksi tämä on aivan liian voimakas ja "terävä".

Mistä erottaa kumpi on autossa hajoamassa vetonivel vai. Niinpä tuli vain hätäisesti kiristettyä kartiolaakeria aina kun kolina ja ulina alkoi. Saattaapi olla vetonivelet väsähtäneet, jos kääntäessä kolisee. Omien kokemuksieni mukaan ulomman vetonivelen (vakionopeusnivel, Fiat 127) huonokuntoisuus ( parikin tapausta) ilmeni ympyrää.

Joopa joo, nyt kolisee ja rohisee niin vutysti. Audifinns › Tekniikka › Moottori ja voimansiirto Samankaltaisia 8. Joku kolisee etupäässä Moottori ja voimansiirto. Jos et ole jo tarkastanut, niin kyllä ne vetonivelet olis varmaan hyvä tsekata. Eli mun W123:sen takaa vasemmalta rupesi aivan yhtäkkiä kuulumaan paukkumista ja kolinaa eilen. Tänään kun lähdin ajamaan niin mitään.

Samat äänet kuuluvat vieläkin ja kysynkin siis onko vetonivelessä tai pyöränlaakerissa vikaa vai onko molemmat rikki? Viestin aihe: Helvetinmoinen kolina, Vastaa lainaamalla viestiä Back to top. Sitten jotkut w126 vetonivelet vielä akselin päihin. Eli -90 GLX lanceri kolisee kun kääntää linkkuun. Molempiin suuntiin kääntäessä sama kolina. En ole vielä joutunut näihin vetoniveliin.

En oikein kyllä koko tekstiä ymmärtänyt, mutta ulommat vetonivelet. Alapallo osaa kolista, mutta kolisee yleensä sitten myös montuissakin. Ainut asia on se, että uusin juuri vetonivelten mutterit ja laitoin myös kierrelukitetta, joten ei huvittaisi aloittaa sitä tekemään. Wanha -93 sotaratsu kolisee ( etupään suunnalla ) edelleen, kun 1) kiihdyttää ja. Olisko vetonivel tai pyöränlaakeri. Suoraan ja oikealle ajettaessa kuluu " jyrinää", mutta vasemmalle käännyttäessä ääni loppuu. Kuulemma koko vetonivel pitää vaihtaa siltä puolen.

Vai onko kyse semmoisesta viasta. Käännettäessä vasurille ihmeellistä kolinaa pitää etupäästä.

Vetonivel kolisee

Se näyttää silloin pääsevän osumaan sen ulkokuoren reunaan jonka sisällä se liikkuu ja tulee koliseva ääni. Ensi luulin että vetonivel rutisee. Taitaa olla vetonivel loppu, jos kerran moottorijarrulla kolahtaa ja kiihdyttäessä.

Voisikohan se olla myös tuo vetonivel. Minun autossa ääni kyllä kantautuu oikealta puolelta autoa. Wink Mistäs muuten tuommoinen niin.