Turvavyön vaihto

Verkkokaupassa käytössäsi monipuoliset maksutavat sekä nopea toimitus! Autovaraosien lisäksi saat kaiken tarvittavan autoiluun, moottoripyöräilyyn, kalastukseen, veneilyyn sekä työkalut ammattilaisesta kodin kunnostajaan. Välimuistissa Samankaltaisia 7 viestiä – ‎2 tekijät Katsastusmies: ” alatukivarren takimmaiset kiinnikkeet löysät ja molemmilla puolilla” (siis tietty edessä). Vähän vilkaisin kun näytti vetämällä tukivarren taaempaa. Hinta 79,90 € Huomio: Yleensä pallonivelellä ja heloilla.

OE-laatuiset alustanosat ovat joko TRW- tai. Kerhon varaosakanavan kautta saa varmasti kilpailukykyiseen hintaan. Katsastuksessa todettiin seuraavat viat: alatukivarren pallonivel. Joo, ostin volvon alatukivarren motonetista (sen halvimman) ja laitoin injektioruiskulla kumin.

Välyksellinen Nyt tarttis tietää vähän mitä pitäs lähtee ostamaan varaosaliikkeestä esim. Lemförderin pakkauksessa on tukivarsi, jota myydään varaosaksi Audiin. Pitäskin käydä motonetissä katsomassa, onko niiden tukivarsi ihan rimpula. Mitä TRW meinaa ja minkämerkkisiä motonetissä yleensä ovat? Minkä merkkinen tuo motonetin tukivarsi sitten on, luultavastin Meyle tai. Alapallonivel on pari kymppiä motonetissä, alatukivarsi satasen luokkaa, siis. Nissan sanoo että ei saa pelkkää niveltä vaan koko alatukivarsi ostettava. Merkkiliike yrittää kaupitella koko alatukivartta.

Hintaa tuo lisää koska tukivarsi tulee mukana. Alatukivarsi oli omassaki Vollessa väljä. Oikealta edestä pitkittäinen tukivarsi. Ei edes alatukivarren virhe tai apurungon virheellisyys tällaista aiheuta. Espoon motonetistä ei ainakaan löytynyt audin puslaa mikä kävis. Onko autolla törmätty johonki ? Vähintäänkin pitäis vaihtaa ylä- ja alatukivarren ulommat helat.

Motonet korvasi myöhemmin vaihdosta. Sitten kun tyyppi on selvillä, niin vaikka motonetistä hakemaan uutta. Luulin alatukivarsia kallistuksen vakaajaksi, kun se kallistelee. Osasta löytyy kuva, Ford Focus III 1. Vähän ihmetyttää kun ihmiset leimaa motonetistä saatavat osat huonoiksi, ja kuitenkin käyttävät tarvikeosia omassa autossaan.