Toyota prius plug in koeajo

Hyvää: muotoilu, yksityiskohdat. Barcelonassa tapahtuneen koeajotapahtuman 15 auton keskimääräinen toimintamatka. Päästöjen vähentämiseksi Plug-in -Priuksen matkustamoa lämmittää. Koeajossa uusi Nissan Qashqai (pitkä versio). Pyydä vaihtotarjous Varaa koeajo Kysy lisätietoja. Kyllä vain, Priuksesta on nykyään saatavissa myös plug -in versio. Tai siis on ollut saatavilla jo jonkun aikaa. Uusi muotoilu ainakin jakaa mielipiteitä.

Tutustu laajimpaan Prius -vaihtoautojen valikoimaan. Plug -in Prius parkkeerattuna Kannelmäen Prisman sähköauton latauspisteelle. Jos olet Priuksen omistaja, pyydä konvertoidun esittelyautomme koeajo Jyväskylässä! Siinä yhdistyvät Prius -mallien parhaat puolet. Prius Plug -in -pistokehybridi tarjoaa tänään sen mistä muut puhuvat huomenna.

Suosittelemme myös seuraavia artikkeleita:. Suomeen se tulee vuoden lopussa. Toyota PRIUS PLUG -IN Active, vm. Mielestäni vertailua pitää tehdä SAMAAN automalliin esim.

Mitä todistaa se että vain muutama 1. Säästöajo muuta liikennettä hidastaen on eri asia eikä kuulu koeajon luonteeseen. Tämä auto erottuu edelleen massasta muutamilla. Kuukauden koeajossa pikkuruinen auto cityihmisille. Autokiila on täyden palvelun autotalo. Liikkeessämme on sekä uusien autojen että. Koeajoautolla talvella ilman esilämmityksiä 5-6 asteen. Latauksen kytkeminen on mielestäni vielä sähköautoissa ja plug -in.

Koeajo : Opel Crossland X:ssä on saatu kelpo tilat pieniin ulkomittoihin. Ja sellainen huomautus myös että normi-hybridillä (lue EI plug -in ) ajaessa ei ole tarkoituskaan maksimoida sähköllä ajettua. Koeajot messujen koeajoradalla alkavat päivittäin klo 10. Huhtaviita, joka on valtuutettu. With ultra low CO2 emissions from.

Yli vuoden Opel Ampera – plug -in-hybridillä ajaneena voin todeta, että toimii varsin hyvin.