Toyota corolla 1 6 vvti kulutus

Harkinnassa on ollut tollanen toyotan hybridi. Tämä sitkeä 81-kilowattinen esiteltiin tosin Corollassa. ZZ-FE -koneen joustavuus ansaitsee. Ilman revitystä polttonesteen kulutus pysyy hyvin kurissa. Offtopic › Yleinen keskustelu › Moto ja tekniikka Välimuistissa Samankaltaisia 24. Corolla 1,4 ajettu poisvaihdettaessa 107tkm, nykyisellä vm. Oma autoni oli uutena ostettu 1. Siihen ei enää olekaan löytynyt syytä, miksi moottorin pitäisi kuluttaa öljyä. Polttoaine: Vaihteet : Iskutilavuus.

VVT-i Linea Terra AC Hatchback 5d. Teho HP: Vääntö: Yhdistetty kulutus : – kaupunki:. Olen etsinyt vähän nuorempaa ajopeliä, ja on tullut useita tapauksia joissa on moottoriremontti tehty takuuseen. Toyota Corolla automallien keskiarvo. Olemuskin sen jo kertoo: Auris pyrkii irtiottoon Corollan tavisroolista. Moderni kori ja moottori tuovat ison auton tuntua. Kokeilimme vaihtovalojen vaikutusta kulutukseen. Kaverilla kilahti 230tkm ajettu corolla verso kun öljy loppui 9tkm öljynvaihdon jälkeen.

Valvematic -bensakoneet sekä 1. Sen sijaan polttoaineen kulutuksen ja päästöjen suhteen automaatti on parempi. Kiitosta ansaitsevat moottorin suorituskyky ja taloudellisuus,ajamisen helppous, ketteryys, jämäkkyys, laatu ja varustelu Moitetta saavat ahdas. Kärjessä ovat niin takuuvarma Corolla kuin Avensis, Verso ja luksusmaasturi Land Cruiser. Sol 5d A – AUTOMAATTI COROLLA, ILMASTOITU! SJY-828, Bensiini, Automaatti, Etuveto. Vetotapa Etuveto Vaihteisto Manuaali 5-v Kiihtyvyys10.

Meillä on tällainen tykki eli TOYOTA COROLLA 1. Iso ja möhkömäinen, mutta matka-ajossa kulutus reilusti alle 6l. Eko-ohjelmalla on mahdollista pienentää ajoneuvon polttoaineen kulutusta, jopa 8-15 %! Päivitämme aika ajoin ajoneuvolistoja, mutta. ERI AUTOMALLIEN ELINKAAREN ENERGIAN KULUTUS. D-4D 116 Linea Sol 5ov Wagon AUDI A4. Surullisen kuuluisasta vvt-i koneesta siis kyse ja alkaa tuota voiteluainetta kulumaan.

Kaverilla nasahti 230tkm ajettu corolla verso kun 9tkm öljynvaihdosta loppui öljy koneesta.