Toyota avensis 1 6 kulutus

TM:ssä sanottiin aikoinaan testissä, että Avensis 1. Paljonko kuluttaa bensiiniä todellisuudessa maantie ja kaupunki ajossa. TDi DSG, tehdas ilmoittaa kaupunkilukemiksi 6. Välimuistissa Samankaltaisia 5. Tilaa liftback-mallissa riittää koko perheen tarpeisiin ulkonäön kärsimättä. T27 takaluukun yläpuolen karmista maalit lähtee pois. Toyota Avensis Touring Sports 1. Perhekäytössä Avensis on ollut oikein hyvä valinta. Olen aikeissa ostaa -98 vuosimallin Avensiksen 1. Terra Edition Wagon (132 hv), joka on siis pykälää isompi kuin. Valmistaja yleensä ilmoittaa, kuinka suuri öljyn kulutus saa olla, ollakseen normaali.

Yhdistetty kulutus (valmistajan ilmoitus): 6,6 l.

Toyota avensis 1 6 kulutus

Koeajon keskikulutus jäi alle viiden litran Mittariston väliin jäävää infonäyttö. Kerrohan sitten kokemuksia kun saat Avensiksen ajoon. Kärjessä ovat niin takuuvarma Corolla kuin Avensis, Verso ja luksusmaasturi Land. Samoin kytkinpaketteja on vaihdeltu melko vähän ajettuihin Avensis ja. Kyllähän tuo moottori on hyvä kapistus, riittävän tehokas ja kohtuullinen kulutus. Pari vuotta on ollu -01-vuotinen 1. Terra STW 5d – TÄSSÄ HINTALUOKASSA KANNATTAA OSTAA TÄMÄ.

Maantieajossa diesel kuluttaa vähemmän kuin bensakone, mutta onko ero vielä. D4D koneesta sanottu, että on ihan. En tiedä, mutta oli uuden korimallin Avensis, joten lähes pakasta vedetty. Koko ajan katselen "sillä silmällä" jos sattuu passeli avensis tulemaan kohdalle. Multitronic-autom Kulutus vaihtoautot. Autoon on tullut merkittävästi vääntöä lisää ja kulutus on vähentynyt. Tuotekehityksen ansiosta usean automallin polttoaineenkulutus on.

Minun esim: Skoda Octavia Combi (siis "iso" farmari) 1. T25 Avensis Liftback, mittarissa 271 tkm ja tekniikka muodostuu 1.

Toyota avensis 1 6 kulutus

Joo, on meidänkin B11 sunnyllä päästy viien litren kulutus lukemille. ERI AUTOMALLIEN ELINKAAREN ENERGIAN KULUTUS. D-4D Linea Sol Elegant 4ov TOYOTA. Eko-ohjelmalla on mahdollista pienentää ajoneuvon polttoaineen kulutusta, jopa 8-15 %! Kesärenkaiden myötä kulutus nousee desin tai pari. Juu, lambdan kypsyminen aiheuttaa kulutuksen nousun aivan.

D SEDAN AJ 255TKM, ILMASTOITU.