Sotku kuopio

Elämä kertoo iäkkään ihmisen… Sotku. Kulttuurikeitto: Iiro Näkki: provide provide on tilan poetiikasta vaikuttunut videoinstallaatio-. Välimuistissa Aika ja paikka, Esitys, Liput. Hyviä maamerkkejä ovat vieressä sijaitsevat jäähalli. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Lippuvaraukset Itä-Suomen tanssin aluekeskuksen Sotkun esityksiin. Sotku, katso keikat tänään, huomenna ja viikonloppuna. Lue lisää artisteista, tapahtumista, lipuista ja klubeista. Puheenjohtaja: Marja Syrilä, marja. Kaukametsä (Kouta-sali), Kajaani 7. Keikat samana päivänä kaupungissa kuopio. Vaan minäpä hymyilen vastaan on kertomus naiseudesta, elämän.

Sotku kuopio

My perfect stage make-up last night before performing 8. The word itself is often associated with shame, fears and oddity, but also love and. Omien esitysten lisäksi Minimi järjestää Sotkulla vierailuesityksiä, tapahtumia ja.

Joona Halonen: Lyhyt matematiikka Viisikymmentäyhdeksän askelta kertaa kaksi on satakahdeksantoista. Tämä on venttiili kaikelle sille tiedolle, mitä on tullut kerättyä. Katkeamattomia kontinuumeja on koreografi Virpi Juntin teos tanssijalle ja muusikolle. Helsinki ei siis kuulunut edes vaihtoehtoihin. Savonian tanssinopettajaopiskelijoiden koreografioita nähdään Sotkulla. Esityksessä pöytäseurueilla on myös aikaa vapaaseen seurusteluun ja illanviettoon. Minimi on tanssiteatteri: tanssi ja draama keskustelevat ryhmän tuotannoissa.

Pienen lelukaupan ensi-illassa hieno koreografia ja kiehtovia. Kuopio Dance Festival, Workshops. Mari Kortelaisen soolotanssiteos Hatelikossa asiat. Tanssin aika, Jyväskylä (FI) Carl Knif: RED. Yritys toimii Järjestöt – toimialalla. Yhdistyksen perustamiskokous pidetään. Tanssiteatteri Minimin käytössä oleva Sotku, Hatsalan klassillinen koulu sekä. Sotilaskoti aloittaa toimintansa ruokasalin laidalla eristettynä.

Aina enemmän kuin yksi -ensi-ilta alkaa pian! Toinen veto huomenna lauantaina klo 19.