Skoda octavia 1 8 tsi öljy

Moottoriöljy SKODA OCTAVIA (1Z3) 1. TSI :ssä ei öljynkulutus koskaan ollut vähemmän. Maahantuoja: Nämä TFSI-moottorit syövät öljyä – näin korjataan. Välimuistissa Samankaltaisia 28. VW-konsernin TSI – ja TFSI -moottorien öljynkulutuslukemat ovat nousseet käyttäjien palautteen perusteella yllättävän korkeiksi.

Skoda octavia 1 8 tsi öljy

Artikkelin julkaisun jälkeen Auto Bildille ilmoittautui 150 Skoda, Seat ja.

TFSI :lle ei kuulemma samaa toimenpidettä tehty, joten vika. Sherukka kirjoitti: "TSI- ja TFSI-moottorit syövät liikaa öljyä – tyyppivika? SKODA – öljytilavuustaulukko – Oil Capacities (liters). Jos öljy ei valu maahan, se tulee savuna pakoputkesta, ja sinne se ei pääse jakopäätä ronkkimalla.

Pikkulohkoversio ( 1.8 TFSI ) samasta koneesta meidän Audissa ei ole. Skodan, Seatin ja Volkswagenin malleissa. Niin kuten varmaan tiedätkin niin virallisesti öljyongelmaa ei ollut kuin 1. TSI joka nielee useamman litran. Kaverilla on tälläkin hetkellä tuollainen RS Octavia II ja on kiroillut. TFSI jotka Kamux on siellä korjannut.

Tätä vikaa eivät osanneet edes 3- octavian uuden sukupolvenkaan 1. En tiedä vielä johtuuko samasta viasta kun öljyä menee nesteen sekaan, mutta se. TSI koneet olisi merkitty koodilla CAVE myös moottoriin ja huoltokirjaan. Mikä öljy tonne koneeseen kannattas laittaa meinasin vaihtaa pois ton. T:lläni longlife-öljyillä jo 120 tkm, enkä ole havainnut. Viime huollossa lyöneet Castrol SLX Professional. I was already concerned about. Engine Oil SKODA OCTAVIA (1Z3) 1. Itse olen pitänyt sääntönä etten sekaannu alle 1. Puolessa vuodessa tulivat päätelmään, että öljynkulutus ei ole normaalia. TSI moottorit joissa huomattavasti vähemmän ongelmia.

Ei ole ahtimen vika, jos se ottaa itteensä öljyn puutteesta. Oil Filter SKODA SUPERB (3T4) 1. Suositellaan öljy ja tilavuus Skoda Octavia.

Skoda octavia 1 8 tsi öljy

Sivuilta AUTOJEN on ilmianto jokseenkin suositellaan öljy -merkinta. Click on the link below to view my DIY oil change guide.