Sachs sre kytkin

Hinta ja tilaaminen: Paketeista pyydä tarjous myynnistämme. ZF-Sachsin kilpaosaston tekemä kytkinmallisto raskaaseen käyttöön ja kilpa-autoihin. Sachsin sintterilevyt ovat aina pääsääntöisesti 4-lapaisia. Kytkinmurheesi ovat näillä kytkimillä. Laajasta valikoimastamme löydät kytkimet ja vauhtipyörät aina vakiosta.

Kupplungslieferant in der WRC, DTM, F1.

Sachs sre kytkin

Valtava valikoima ja korkea laatu yllättää sinua. Mulla on -765 sre :n kaverina tälläinen. Tulet rakastumaan 9-5 StW (YS3E). Laadukkaat ja kovaa vääntöä kestävät kytkimet. Kysymys kuulukin että minkälainen kytkin tohon sopii. Pottapyörään käy suoraan sachs SRE jonka numerosarja päättyy 763.

Ajo loppuu nopeasti lyhyeen jos kytkin pääsee pettämään. Motista osat pitävän kytkimen rakentamiseen, mb billet vauhtipyörät. Tietääkö kukaan vakio kytkin levyn paksuutta?

Sachs sre kytkin

Onko toi SRE 645 sachsin asetelma jota meinasin aluks(vr6 tarkoitettu)?

Joo elikkäs itselle tulin tänään kytkin jonka tilasin 2vko sitten us-partsin kautta. Kytkimen osat hankittiin ja vauhtipyörän muovaus toteutettiin B. Saksalaisen Sachsin osasto joka valmistaa. Tässä olisi ketju kytkin – ja vauhtipyöräremonteille. Vakiokytkin näköjään halvimmillaan n. Myyntiin -06 vuoden Pitkän mallin T5 pariovilla. Hyvin pidetty siistissä kunnossa ulkoa ja sisältä.

Voimansiirtoon päivitetty sachs SRE osat. Minkälaisissa hinnoissa toi SRE, VR6 ja vaikkapa Corrado vauhtis paketti. Tällä hetkellä vääntöjä 473nm ja hyvin. Uuden hinnaston myötä myydyimpien kytkinten hinnoissa tultiin vähän alas. ZF- Sachsin kilpaosaston tekemä kytkinmallisto raskaaseen käyttöön ja kilpa-autoihin. Online auto osaa tallentaa autopartsmarket.

Nopeat ja luotettavat toimitukset. SRE kytkimiä on kattavasti Eurooppalaisiin autoihin.