Primer pumppu ei toimi

Kalvon vaihto ei poistanut ongelmaa. Ei ole ryyppyä ollenkaa kaasareissa muutakuin primer pumppu josta menee kaasareille pienet letkut imukaulan viereen. Lisää tuloksia kohteesta kelkkalehti. Koneet › Pienkoneet Välimuistissa 2. Kaikki on putsattu jos vaikka olisi tukossa,mutta ei silti toimi.

Hyvin yleinen ongelma näissä vermeissä on, ettei kone käynnisty lainkaan. Jos koneessa on primerpumppu, pumppaa sillä ja katso samalla. Se kampikammiosta tuleva letku joskus murtuu ja pumppu ei toimi. Stihl 025 oikkuilee 20 viestiä 24.

Mitä mieltä Husqvarna 340 sahasta 20 viestiä 10. Pulmatilanteita – Huoltosivut huoltosivut. Välimuistissa Jos ruohonleikkuri ei käynnisty talven jälkeen, tarkista nämä seikat ennen kuin viet kojeen huoltoon. Varmistu ensin siitä, että tankissa on.

Primer pumppu ei toimi

Valmistajan käsikirjassa ei ole selvästi merkitty jousien paikkoja. Eikä siinä ole ryyppyä vaan primer – pumppu.

Hussen moottorisaha taasen toimi kohtuu hyvin löpösellä. Onko se kalvo siellä pohjassa vai primer -nappulan takana sivussa? Keräimen kanssa etuveto ei luultavasti toimi, kun pussin täyttyessä kone alkaa. Nyt on primer – pumppu lopettanut toimintansa, ei anna yhtään. Tänä kesänä ei ole enää käynnistynyt lainkaan lämpimänä, ja aina vain huonommin. Tuo primerpumppu siihen on kuitenkin tullut lisää.

Jarrut tosin vaikuttivat olevan toimimattomat mutta sillä ei ollut. Ensimmäisenä vaihdoin rikkinäisen primer pumpun tilalle uuden pumpun. Pikaista neuvoa, kun ei väsyneenä pää toimi. Itse asiassa toi primer pumppu oli huomattavasti parempi, se kun ei.

Jos moottorisaha on lämmin ei rikastinta tarvitse käyttää. Jos sahassa on manuaalinen polttoainepumppu (ns. primer ), ei niin monta vetoa. Laitoitko uuden pumpun letkunipat oikeinpäin eli pumppu varmasti siirtää bensaa tankista. Ei kestä kuormaa, tai yleensä huutaa kuin syötävä, mutta käy. Välissä voi kalvopumppu, jonka kalvo lähtee helposti sijoiltaan varsinkin jos.

Muuten oli samanlainen mutta primer – pumpun letkun paikkaa ei löydy. Kyseessä on siis vanhempi työkelkka, ei mikään raaseri. Eiköhän se primer pumppu liene ihan yleismallinen kampe ja löytynee edullisimmin. Pumppukalvo ei saa "roikkua" yhtään kanavien kohdalta käytettynä.

Juurikin näissä kalvollisissa koneissa se pelkkä kalvon vaihto ei riitä. Yhtään sellaista kalvokaasarilla olevaa härveliä ei ole tullut vastaan, joka ei olisi pelkällä kalvolla alkanut toimia. E: onko siinä sitä pumppua kyljessä?