Polttoainepumppu 12v

Polttoaineen painepumppu tankin läheisyyteen, tuotto 132,5 litraa tunnissa. Hakutulokset antamillesi hakusanoille "PUMPPU" (265 kpl):. Tehokkaan 044-tyyppisen pumpun paine ja kapasiteetti ovat paljon suuremmat kuin tavallisilla pumpuilla. Asennetaan säiliön ulkopuolelle. Lämmitysöljylle ja dieselpolttoaineille.

Polttoainepumppu 12v

Pienien toleranssien ansiosta. Kavanin polttoainepumpulla voidaan pumpata sekä bensaa että dieseliä. Arvioi tämä tuote ensimmäisenä. Imee polttoaineet tehokkaasti ajoneuvoista. Sähköinen polttoainepumppu 12V. Polttoainepumput ja -mittarit sekä tankkauspistoolit – Tarvikkeet Työkalut Lelut.

Ite kans aikonu projektin edetessä pistää 6.

Polttoainepumppu 12v

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Suuritehoinen pumppu virityskäyttöön. Toimituskulut sisältyy hintaan. Jabsco kumisiipi-, keskipako-, hammaspyörä- ja kalvopumput 12V ja 24V. Paineenrajoitusventtiili: paineen noustessa yli 2,8 bar:in, pumppu pysähtyy ja. Eberspächer polttoainepumppu 12v, käy kaikille polttoaineille ja lämmittimen tehoille 3,1kW – 5kW. Pumppu esisäädetty tehtaalla mutta. Upotettavan polttoainepumpun tuotto on 18 litraa minuutissa, ja se soveltuu dieselille sekä vedelle.

Pumpun imukorkeus on noin 1,5 metriä ja virtajohdon pituus. Malli, Nimike, Moottori, Tuotenumero, Viite1, Teho, Viite2, Viite3. Huomioi, että jos polttoainepumppu ei nakuta lämmittimessä, on vika 95% todennäköisyydellä ihan jossain muualla, kuin. Alkuperäiseen D5Z-H lämmittimeen. Tuotteella voi olla pidempi toimitusaika. Kysy lisätietoja Diesel polttoainepumppu 12V. POLTTOAINEPUMPPU 12V BENSIINI DIESEL. Muutaman kerran polttoöljyä pumpattu läpi joten hyväkuntoinen polttoainepumppu hauen leuoilla vaikka työkoneiden tankkaukseen jossain.

Polttoainepumppu 12v

HILJAINEN,KESTÄÄ ALKOHOLEJA JA DIESELIÄ,ASENNUS MOOTTORITILAAN. Laadukas pumppusarja polttoaineen (diesel) siirtämiseen työkoneeseen ottamalla käyttövoima akusta. Dieselpumppu, 12V, tynnyrille, täydellinen.