Pistokaslisäys

Minulle on taas käynyt niin nolosti että olen laittanut jonkun pistokkaan Paulastiinan värimintturuukkuun ja siinä se kasvaa enkä tiedä sitten yhtään että mikä. Nyt tähän aikaan vuodesta on hyvä ottaa pistokkaita monista pensaista ja tuli. Alppiruusujen lisäys pistokkaista on merkittävästi vaikeampaa kuin pehmeävartisten kasvien pistokaslisäys. Epäonnistumisen todennäköisyys.

Monia perennoja voi lisätä pistokkaista samaan tapaan kuin huonekasveja. Helposti juurtuvia lajeja ovat esimerkiksi suikeroalpi, asterit ja. Herukoiden ja karviaisen pistokaslisäys onnistuu nuoresta, tuleentuneesta versonpätkästä. Viherpihan ohjeilla onnistut varmasti. Käytä juurrutukseen ilmavaa, hiekkapitoista multaa, kuten kylvö- tai taimikasvatusmultaa. Voit sekoittaa siihen perliittiä, joka parantaa.

Kasvin lisääminen latvapistokkaasta onnistuu lähes aina. Latvapistokas kasvaa nopesti pituutta. Ruusujen lisäys juurivesoista ja pistokaslisäys.

Pistokaslisäys

Rodojen pistokaslisäys on yhtä tuskallisen hidasta kuin siemenestä kasvattaminen. Asiassa vaikuttaa myös se, mitä kotipuutarhurin mielestä. Ota pistokkaita syksyllä ennen pakkasia (kasvin ollessa lepotilassa), niistä versoista mitkä ovat kasvaneet kuluneen. Opinnäytetyön tilaajana oli Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus. Pensaiden ja köynnösten lisäämistä pidetään usein ammattilaisten työnä.

Pistokaslisäyksen tehostaminen valiotaimituotannossa. Mutta innokas kotipuutarhuri voi myös kasvattaa lempikasvejaan. Posts about pistokaslisäys written by Piia. Perinnepihalla pistokaslisäys tehdään aina oppaan johdolla. Pistokkaita otetaan kauden kasveista: keväällä tarhadaaliasta tai pelargoneista, syksyllä.

Karviainen pistokkaat, taivukkaat pistokaslisäys, taivukaslisäys. Lakka maarönsyt pistokaslisäys. Luumut juurivesat pistokaslisäys. Puutarhakasvien kasvullinen lisäys. Kesäpistokkaat ja puolipuutuneet, talvipistokkaat. Ennen vanhaan uskottiin, että.

Puuvartisten kasvien pistokaslisäys on astetta ongelmallisempaa. Siina Kaakinen (HAMK) ja Sanna Kukkonen (MTT Laukaa). Nappaanpas kaupan basilikasta pistokkaat basilikan lisäykseen, niin onpi lisää vielä siementaimien lisäksi. Viime vuoden kevätmessuilta pistokkaana hankittu ja vaihtelevalla intensiteetillä hyysätty.

Lue suomalaisia blogipostauksia aiheesta pistokaslisäys.