Pistävä kipu vasemmassa kyljessä hengittäessä

Hei Mulla on ollut pistävää kipua vasemman kylkikaaren alla ja kipu tuntuu myös samassa kohtaa selän puolella sekä välillä kyljessä. Katsoin tuossa hetki sitten telkkaria kun minulle iski aivan älytön pistävä kipu oikeaan kylkeen. Kipu on rinnan alla, kylkiluiden kohdalla. Kylkiluihin tai rintakehän lihaksiin liittyvä kipu on yleensä selkeästi paikallista. Ylävartalolla tuntuva pistävä kipu voi puolestaan liittyä johonkin lihasvaivaan tai. Tavallisin, hoitoa vaativa läppävika on sydämen vasemman kammion ja. Minulla esiintyy iltaisin hengenahdistusta, kun makaan kyljelläni. Eli eilen heräämisen jälkeen ollut välillä kovaakin kipua vasemmassa kyljessä noin 5. Oikein syvään hengittäessä tuntuu myös.

Se tuntuu tuolla olkapään "sisällä" ja kipu säteilee kylkeen. Uloshengitys on välillä vaikeaa kun niin sattuu. Kipu vasemmalla ylävatsalla kylkikaaren alla,ällö olo ja. Tietääkö joku täällä keuhkokuumeesta, pitääkö kylkikuvun. Puristava kipu rinnan alla vasemmalla 2. Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Mullakin tulee tuo pistävä kipu rintalastaan silloin tällöin, johtuu. Välimuistissa Mulla joskus vihlasee siitä vasemman kyljen päältä inhottavasti 😀 Tuskimpa mitään. Eli sellaista pistävää kipua vasemman kylkikaaren reunan alta, vähän niin kuin.

Vasemmanpuoleinen alavatsakipu, joka pahenee liikkuessa. Pistävä kipu tai paineen tuntu ylävatsassa juuri kylkiluiden alla voi viitata. Aloitin uuden aiheen, kun en löytänyt aiempaa ketjua aiheesta. Vaivanani on siis noin kolme päivää sitten alkanut, pistävä kipu heti vasemman. Kipu ei poistunut, vaan levisi kylkeen ja siitä selkään. Sen mukaan tuntuuko rintakipu oikealla vai vasemmalla, tuleeko se. Ongelmani on sitkeä kylki kipu joka on jatkunut 5kk. Kylkeen kohdistuva kova isku aiheuttaa yleensä paikallisen turvotuksen ja kivun.

Minua on muutaman vuoden riivannut vasemman kyljen kipu. Rinta- tai kylkikipu on yleensä tyypiltään pistävää ja saattaa pahentua yskimisen. Oireet: Pistävä ja terävä, yhdellä sormella paikallistettavissa oleva rintakipu ei. Kipu voi myös säteillä leukaperiin ja vasempaan käsivarteen.

Sitä ei huomaa töissä, mutta esim.