Passat latausvalo palaa

Auto saatiin ajamalla kotio (n. 45 km) ja huomasin ajaessa, että välillä latausvalo sammui, mutta syttyi sitten jonkun ajan päästä taas uudelleen. BG TDI latauksen merkkivalo ja auto hyytyi 11. Latauksen merkkivalo välkkyy satunnaisesti 30. Golf IV ei lataa, missä vika (vika korjattu) 19. Välimuistissa Samankaltaisia 14. Virrat kun laittaa päälle, latauksen valo vilkkuu, ei pala yhtenäisesti.

Passat latausvalo palaa

Edelleen vilkkuva latauksen merkkivalo ihmetyttää virrat päälle. Re: Laturin merkkivalo palaa ajoittain. Tuo epämääräinen latausvalon vilkahtelu kuulostaa ihan lopussa olevilta. Avainta virtalukossa kääntäessä (ennen käynnistystä) valo kyllä palaa, ja sammuu heti käyntiin hörähdettyään.

Jos valo palaa, niin laturi ei anna virtaa – diodisilta, jännitteensäädin tms. Tänään Passatista (1,9 Tdi 96kW) tapahtui seuraavaa: Laturinhihna pomppasi. Latausvalo palaa himmeästi tyhjäkäynnillä. Velipojan passatista metsästettiin latausvikaa pitkään. Vaihdettiin hiiliä jne ja vika oli siinä.

Passat latausvalo palaa

Oliskos latausvalon polttimo palanut?

Virta-avain on kädessä ja latauksen valo palaa sekä öljyvalo hehkuu ja. Tässä alkukesästä syttyi fordiin latauksen merkkivalo hieman sen jälkeen kun olin vaihtanut uuden jännitteensäätimen. Auto saattaa olla toimintakuntoinen, mutta varoitusvaloja palaa kuin kynttilöitä joulukuusessa. Econ-nappi kytkee ilmastoinnin kompressorin. Huomasin yllättäen tuossa omassa a4 b5:ssa, ettei laturi lataa, mutta myöskään latauksen merkkivalo ei pala. Edes virrat päälle laittaessa tuo.

Kyllä ainakin kaikissa autoissa joita olen ajanut, latauksen merkkivalo (siis se jossa on akun kuva) ja stop-valo (jos autossa sellainen on) syttyy. Autossa vaihtolaturin jälkeen latauksen merkkivalo palaa silloin tällöin. Nuo diodivian oireet tuntuu passaavan paremmin. Virta päälle, nyt latausvalo ei pala edes virta päällä ja auto. Kun päävirran kytkee niin latausvalo palaa niinkuin kuuluukin, kone. Juha Kärkkäinen palasi Yhdysvalloista muuttuneena miehenä – näin halpahallipatruuna radikalisoitui, ryhtyi yhteistyöhön uusnatsien kanssa ja rakensi. Valo palaa jatkuvasti: jonkin renkaan paine on liian matala.

Noin kilometrin ajon jälkeen vikavalo hävisi ja ohjaustehostin palasi. Autoilija kohtaa ratissa todennäköisesti tilanteita, jolloin mittaristoon syttyy erilaisia merkkivaloja. Aivan kaikille valojen merkitykset eivät ole. Nyt tuli Passat 2,5Tdi 4-motion TipTronicilla. Kesken ajon syttyi latauksen merkkivalo ja heti sen perään öljynpaineen merkkivalo.

Passat latausvalo palaa

Viesti: Vanha Diesel-autoni akku tyhjenee noin 1-2 viikon aikana. Akun vaihdoin uuteen, mutta siitä ei ollut apua.

Palaako latauksen merkkivalo auton käydessa?