Parafiiniöljy kissalle

Kuinka nopeasti parafiiniöljyn pitäisi vaikuttaa? Annoin kisulleni 20ml sitä, epäilen että se on syönyt jotain sopimatonta. Koirien, kissojen ja muiden pieneläinten tilapäiseen ummetukseen. Annostus: koiralle 2-60 ml kissalle 2-10 ml.

Kyse on siis parafiiniöljystä, jota olen nyt käyttänyt kissalle ensimmäistä kertaa. Lääkäriltä sain ohjeen antaa sitä Piille 3ml kolmesti päivässä.

Parafiiniöljy kissalle

Vanha kisutyttö ja syömättömyys 12 viestiä 19. Kissan ummetus ja ripuli 12 viestiä 11.

Vinkkejä ja ensiapua 15 viestiä 10. Välimuistissa Samankaltaisia Jos kissallasi on silloin tällöin ummetusvaivoja, kannattaa sille antaa. Ummetuksen hoidossa voi kokeilla parafiiniöljyä, sillä se saa tehokkaasti suolen sisällön. Myös suolitukosepäilyssä annetaan usein parafiiniöljyä, ja se on. Parafiiniöljyä voi antaa suun kautta 1ml painokiloa kohden 1-3 kertaa. Mitähän pitäisi kissan ruokavaliosta muuttaa, kun on 12-vuotiaalla.

Lisää tuloksia kohteesta keskustelu.

Parafiiniöljy kissalle

UKK Ummetus – KissaWiki kissawiki. Ruokaöljyn ongelma on se,että se imeytyy kissan suolistossa, eikä siis auta karvapötikkää ulos. Eläinlääkäri on minua neuvonut antamaan parafiiniöljyä kissan. Ostin eilen sille parafiiniöljyä että jos se auttaisi sitä annan päivässä 1ml. Kissamme on pari päivää oksennellut useita kertoja, voiko kissalle antaa levolaccia. Pelkäsin, että kissan vatsaa ärsytti jonkun lelun pieni osa, jonka se on.

Toivottavasti Finski toipuu pian ja parafiiniöljy saa suolen pelaamaan. Joel supattaa, että kissa pitäisi varmaan viedä eläinlääkäriin. Kotona sille piti vielä antaa parafiiniöljyä ja se söi jonkin aikaa herkkävatsaisen. Kaksi pakkauskokoa 200 ml ja 500 ml muovipullo. Kissaa ei ole hyvä koettaa oksennuttaa kotikonstein. Jos eläinlääkäriä ei kuitenkaan ole saatavilla, kissalle voi antaa parafiiniöljyä ruiskulla.

Ohra ja kaura ovat aina pehmeää ruohoa ja kissat tuntuvat pitävän niiden. Jotkut ihmiset syöttävät kissalle säännöllisin ajoin parafiiniöljyä. Nimittäin sain ohjeet antaa pennulle parafiiniöljyä suoliston. Meillä samanlainen tapaus kissalla, joka sitten menehtyi, kun ell. Ihmisille tai koirille eli sekasyöjille sopiva ruoka ei sovi kissalle, joka on puhtaasti. Kahdesta paikasta vastattiin, mutta parafiiniöljy -ohjeistukset erosivat aikalailla. Onko muilla kokemusta kissan ummetuksen hoidosta? Eläimille tilapäiseen ummetukseen.

Hipsu on aika verkkainen kissa muutenkin, mutta tämä oli ihan.