Öljyn merkkivalo palaa

Jos öljyvalo alkaa palamalla palaa niin auto seis ja moottori seis – heti. Mikäköhän vikana, kun öljyvalo syttyy palamaan aina muutaman kilsan ajelun jälkeen? Tuntuu että kun moottori on tarpeeksi lämmennyt, syttyy. Lisää tuloksia kohteesta foorumi.

Jos se palaa, niin silloinkaan ei voi autolla ajaa, tulee kalliiksi! Meillä mies ajoi 5km öljyvalo päällä ja kone leikkasi kiinni. Miksi moottorin öljymäärän tarkistus on niin elintärkeää? Syttyyhän öljyn varoitusvalo, jos määrä putoaa liian alhaiseksi.

Aina kun koneen sammutti ja käynnisti uudelleen vikaa ei ollut, mutta merkkivalo palasi. Auton öljymäärävalo syttyy, kun moottorista. Sulla on eri juttu koska hyvä se ois tietää kun se öljyvalo palaa sitten. Sytty tänään keltainen öljyn määrä alhainen – varoitusvalo golffiin.

Öljyn merkkivalo palaa

Lisäsin öljyä ja se on nyt mittatikun "puolivälissä" eli siis pitäs olla ok, mut. Yleensä kun hellään kaasun ja kierrokset. Keltainen valo ilmoittaa öljyn pinnan korkeutta, jos öljyn pinta alhainen syttyy keltainen valo. Todellisuudessa JOS tuon anturin ilmoittamaan öljyn vähyyteen luottaa niin.

Kumma homma kun öljyvalo on ruennu vilkkumaan tyhjäkäynnillä tai. V: Säikähdin eilen kun ajelin kotiin päin illalla niin alkoi keltainen öljyvalo palaamaan hiljensin heti vauhtia kun ajattelin että pitää. Täälläpä ois samanlaista vikaa, öljynpaineen merkkivaloa vilauttaa silloin. Valo palaa muutaman minuutin ja välillä on pois jonkin aikaa. Matala öljynpaine voi aiheuttaa suuria vaurioita moottorille. Mikäli valo palaa keltaisena ilmoittaa se öljyn määrän vähäisyydestä. Silloin autolla voi vielä ajaa. Kun laittaa virrat päälle, öljyn merkkivalo palaa eikä sammu.

Kun moottorin sammuttaa, taas öljyn merkkivalo palaa ? Elikä öljyvalo syttyy palamaan tai vilkuttamaan kun pysähtyy. Moottorin pitää olla todella lämmin, että vika ilmenee.

Öljyn merkkivalo palaa

Onko öljypumppu tiensä päässä vai kannattaako kenties. Kaikki muuten bueno, mutta öljyn merkkivalo palaa ja jää palamaan. Ohjekirjan mukaan ainakin,kun tulee 100 tuntia täyteen niin öljyvalo palaa ja summeri piippaa,koska sillon ois tehtävä 100 tunnin öljynvaihto. Auto oli koko yön piuhassa,eli. Viime öljynvaihdon jälkeen meinas parikertaa palaa merkkivalo ajaessa, mut.

Kun valo autosta riippuen palaa tai vilkkuu, on moottorin öljynpaine liian. Jarrujärjestelmä – Kun ABS-järjestelmän merkkivalo palaa on. Viestin aihe: öljyvalo palaa vaikka öljyä on, Vastaa lainaamalla viestiä Back to top.