Nissan laturin hihna

Kilpailuta Nissan korjaus AutoJerryssä. Ilmeisesti laturin hihna vinkuu kun auton käynnistää ja ääni kovenee kun kiihdyttää. Nissan Primera laturin hihnan vaihto hinta keskimäärin 80 €. Ajattelin tänne laittaa kokemuksia. Vaihdoin omaani juuri laturin hihnan sekä ohjaustehostimen hihnan eikä ohjetta löytynyt mistään eli.

Nissan laturin hihna

Osta Moniurahihna Nissan ALMERA tarjoushintaan verkossa : tuotteen. Laitettuasi uuden hihnan paikoilleen, päästä kiristinrulla vapaaksi ja hihna kiristyy. Eli onko muilla ollu vastaavaa ongelmaa.

On koitettu rasvanpoistoaineita ja kiristää ja vaikka mitä. How to setup drive belt or serpentine belt Toyota VVT-i engine. VERY DETAILED INFO – Duration: 15:04. Mitä mahtoi tapahtua, kun pojan Nissanista ( 2-litranen bensa vuosimalli 95) paloi hihna. Laturi pyörii äänettä ja ilmastointilaitteen pyörä pyörii. Hihnan välityksellä pyöritetään apulaitteita kuten laturi, vesipumppu, ilmastoinnin kompressori, ohjaustehostimen kompressori ja jossain. Tuoteryhmään kuuluvat: vakaajan runko- ja päätyhelat, sekä vakaajan yhdystangot (= "koiranluu").

OE-laatuiset alustanosat ovat joko TRW- tai. Hihna on paikoillaan, mutta enää tarvitsisi kiristää tuo jollain. Kiristetäänkö se laturilla vai jollain erillisellä. GX, jakoketjulla (jota ei tarvitse vaihtaa koskaan). Apulaitehihnat Tästä löydät Contitechin tai Gatesin valmistamat hihnat.

Valittu Nissan 200sx s13 ca18det aircon belt. Pakkohan se oli kiristää tai kohta varmaan olisi hihna katkennut. Laturin hihnapyörän alla oleva kiristinrulla löysälle ja laturin alla olevasta kiristyspultista vaan. Kaikki varaosat NISSAN PRIMERA (P12). Luisto taas johtuu siitä, että laturi tarvitsisi enemmän tehoa kuin hihna pystyy siirtämään. Vikahan voi olla myös laturin vapaa kytkimessä vai kuinka. Kuulemma pitäisi näyttää auto käynnissä 14 volttia, joten onko laturi rikki? Auto toimi muutaman päivän kunnes tänään laturin hihna napsahti ilmeisesti poikki.

Hihnakäyttö Varaosien: Kiristysrulla. Ei kai jakopään hihnaa tarvitse irroittaa jos tuon laturinhihna irroittaa? Tänään meinasin vaihtaa laturin remmin, noh en sitten löytänyt mistään minkäälaista löysäys. Ihanko oikeasti sen (ainoa) kiristysruuvi on se 12 millinen pieni.

Laturin hihnan olen jo saanut löysytettyä, mutta ohjaustehostimen hihna aiheuttaa kummastusta.