Mopon sytytystulpan puhdistus

Keskustelut Derbien mallikohtaisista tyyppivioista ja ongelmista sekä huolloista ja korjaamisesta tänne. Ylempi on vesipumpun ja alempi öljypumpun. Haluaisin tietää mikä on vesipumpussa syyläriltä tulevan letkun alapuolella pohjassa sijaitseva pieni reikä mistä työntää vettä pihalle? Mopojen osat – Varaosat – Derbi – Rungon osat. Uusi Senda DRD X-Treme 50 SM LTD. Derbi Senda 06- vesipumpun kopan tiiviste.

Tutustu malliinMene Supermotard- valikoimaan. Enduro –mallisto, adrenaliinia teillä ja maastossa! Myyntipakkaus autoihin sisältää tarpeet yhteen etupyörään. Crossi- ja moottoripyörät sekä mopot ja skootterit: laakerit myydään kappaleittain. Order genuine Derbi parts fast and Easy using our exploded view system. Many Derbi parts are deliverd from stock or have minimum ordering time.

Räjäytyskuvan mukaan siihen tulee suoraan vesiletku. Tässä aloitetaan AM6 moottorin viritys, tarkoituksena olisi tehdä moottori oa kerrallaan ja video kerrallaan. Kytkinkopan asennus vinkki AN6 moottorille. Jäähdytysneste alkaa olla lopussa mun Derbistä. Siinä vuotaa luultavasti vesipumpun stefa, eli jäähdytysnesteiden sekaan pääsee.

BETA mopojen alkuperäiset varaosat ja tarvikkeet on nyt tilattavissa enduro24 verkkokaupasta. Moto-Seinäjoen verkkokaupasta löydät moottoripyörät, kelkat ja mönkijät sekä paljon varusteita ja tarvikkeita. Myös mopot ja mopoautot meiltä. Sen jälkeen voit irroittaa vesipumpun alimman pultin että tulee kaikki jäähdytys nesteet. Tässä olisi räjäytyskuva kytkimen osista ja kiksistä.

Keppis- Viestien lukumäärä : 72. EPC:n räjäytyskuvista nyt ei oikein saa selvää. RÄJÄYTYSKUVA, MOOTTORI HEL MINARELLI. Suorahampainen ensiörataspari, vesipumpun ratas, neulalaakerit ja kiinnitysruuvit.