Moottorit

Esimerkiksi auton polttomoottorissa muutetaan polttoaineen kemiallista. Mukana ovat myos mopoautot, monkijat ja moottorikelkat. Asennus käy kokemattomaltakin parissa-kolmessa tunnissa. Myymme vaihtomoottoreita lähes kaikkiin omiin laitteisiimme. Monet moottorit sopivat myös Honda. Selaa kohteita ja löydä etsimäsi varaosat helposti autoosi.

Moottorit

ABB:llä on laaja valikoima kaikkiin sovelluksiin sopivia luotettavia ja tehokkaita moottoreita ja generaattoreita.

ABB:n asiantuntemus ja osaaminen tehostavat. VW-konsernilla on ollut käytäntönä luokitella moottorit eri tyyppikoodein. Jokaisella tyyppikoodilla varustetussa koneessa on omat. Maailman laajimmasta AC- ja DC-moottorivalikoimasta sekä generaattorivalikoimasta löydät aina oikean tuotteen oikeaan käyttöön. Käytämme SKS Groupin sivuilla evästeitä. Evästeet auttavat meitä tarjoamaan sinulle paremman käyttökokemuksen ja kehittämään palvelujamme.

Scania- moottorit ovat tunnettuja luotettavuudestaan, kestävyydestään, tehokkuudestaan ja taloudellisuudestaan. Maanteillä, merellä, maalla tai syvällä sen alla Cat- moottorit liikuttavat koneita ja tuottavat energiaa ympäri maailmaa.

Moottorit

Täältä löydät sähköaseiden moottorit, sekä tarvikkeet, kuten häkit, liittimet ja moottorin rattaat (pinion gear). Listaus muodostuu automaattisesti hinnan mukaan. Moottorit on suunniteltu täyttämään. ATB-group on Euroopan johtavia sähkömoottoreiden valmistajia. ATB:llä on tehtaita useissa maissa ja grouppiin kuuluvat tunnetut valmistajat.

Tehokkaan liikkeellelähdön takaavissa ja kestävissä Arocsin moottoreissa piilee vakiona yli 110 vuoden kokemus työmaaliikenteestä sekä edistyksellinen ja. IQ- moottori sekä Q- moottorit. Yleismoottori moneen sovellukseen. Monipuoliset asennusmahdollisuudet. DC- moottorit löytyy meidän tuotevalikoimasta. OEM Automatic tarjoaa tuotevalikoiman, joka on ainutlaatuinen Suomen markkinoilla. Räjähdysvaarallisiin tiloihin kaasu- ja pölyluokiteltu ex- moottori valurauta- ja alumiiniversiona.

Runkokoot 63 – 315, tehoalue 0,09 kW – 132 kW, ATEX luokat: 2G. Daytona Anima 150FDX 4-tahti moottori. YX150 CRF moottori (Ei öljynsuodatinta). AGCO POWER on ollut luottomoottori sukupolvelta toiselle yli 70 vuoden ajan. Me autamme monia maailman johtavia traktori- ja työkonebrändejä. Ensimmäiset huipputehokkaat Wärtsilä 31 – moottorit on myyty asiakkaille eri puolilla maailmaa.

Moottorit

Valtaisa voima ja helposti tunnistettava soundi.