Moderni tv taso

Nauti valkokankaan klassikoista, naura suosikkikomediasi tähdille tai kannusta oma joukkueesi voittoon. Tyylikkäillä ja kätevillä tv-tasoillamme luot. Olipa kotisi tyyliltään romanttinen tai moderni, televisiosi suuri tai pieni, muita. Tilaa tv – tasot ja muut huonekalut edullisesti Taloon. Iso valikoima tv tasoja eri väreillä, suurin osa tv – taso malleistamme löytyvät suoraan varastosta tarjoushintaan! HEMNES- tv – tason perinteinen tyyli luo hauskaa kontrastia uusimmalle tekniikalle.

Moderni tv taso

Moderni valkoinen tv – taso maitolasikannella. Stockholm-sarjassa yhdistyy Skandinavinen moderni muotoilu ja 50-luvun retrohenkisyys.

Bright on moderni, edullinen ja nuorekas korkeakiiltoinen tv – taso. Brightin laatikoissa on kevyesti toimivat metalliset liukukiskot ja tuotteen. Valtava valikoima tv-tasoja edulliseen Nettikaluste-hintaan. Meiltä myös ilmainen kotiinkuljetus.

Tilaa heti itsellesi edullinen ja laadukas tv – taso ! Materiaalina öljytty tammi yhdistettynä valkoiseen. Televisiotaso on myös tärkeä ja. Valikoimaamme kuuluu tämän vuoksi modernin pelkistettyä, ajatonta tyyliä omaavia. TV – taso on keskeinen osa kodin viihdekeskusta.

Tilaa moderni tv-taso verkkokaupastamme haluamallasi värillä kotiintoimitettuna. Cannes on moderni ja tyylikäs korkeakiilto valkoinen tv – taso. Reunoilla 2kpl laatikkoa päällekkäin ja keskellä avo-osa karkaistulla maitolasihyllyllä johon saa. Modena on puuta yhdistettynä moderneihin kippilasioviin, valkoinen tai musta lasi alumiinikehyksellä.

Tv – tasot – Roma, Dimensio, Verona, Modena ja Oiva. Uutta vastaavassa kunnossa oleva tv – taso. Sen moderni muotoilu sopii hyvin moneen sisustustyyliin ja kotiin. Muotokieleltään moderni ja linjakas Julia-sarjan tv – taso on sekä toimiva että kaunis katsella. Laatikossa ja kaapeissa paljon säilytystilaa. Ruskeita, valkoisia ja mustia tv-tasoja, akaasiapuisia, romanttisia, korkeakiiltoisia, massiivikoivuisia. Rakenna oma kodin viihdekeskus. Perinteiset ja modernit korkeakiiltoiset tv – tasot valtakunnan pohjahintaan.

Ja vain 20euron toimituskululla kotipihaasi tuotuna. Tämä tv-pöytä on tehty tukevista, päällystetyistä lastulevypaneeleista, joiden alumiiniprofiilit lisäävät vakautta. Rowicon Luton moderni tv-taso kippiovilla. Runsaasti säilytystilaa ja takaseinässä on valmiiksi poratut reiät johdoille.

Moderni tv taso

Matc on pelkistetyn tyylikäs korkeakiiltovalkoinen tv – taso kahdella vetolaatikolla.

Tällä tv-tasolla luot modernin. Voit valita valkoisen tv – tason kanneksi joko tammenvärisen tai valkoisen kannen. TV- ja mediaratkaisut 17 tuotetta. CANNES, Taso 180 etsatulla lasiklaffiovella.

Valikoimissamme on niin klassisen romanttiset, kuin pelkistetyn modernit TV-tasot.