Miten rele mitataan

Tekniikkaa › Keskustelua citikoiden tekniikasta Välimuistissa 20. Releen tarkistaminen – Citroën-foorumi. Miten releen kunto tarkistetaan? Mitataan yhdistäneet koskettimet, pitää olla täydellinen yhdistys, vastusmittarin lukema. V AA paristoon jonka virrankulkua ohjataan releellä.

Miten rele mitataan

Käämin voit kätevästi mitata vastusmittauksena ohmialueella. Rele on sähköisesti ohjattava sähkömekaaninen kytkin, jonka toiminta perustuu sähkömagneettiin. Kertokaa sähkögurut miten saan mitattua sen toiminnan vaikkapa. Samalla voisin testata myös pumpun releen mutta miten se käy? Rele on irti ja napaan 30 tulee virta virtaavaimen ollessa 0-asennossa muihin ei, virrat päällä tulee napoihin 30 ja 86.

Mittaus tulokset vaihtelee päivittäin. Erottelukyky kertoo, kuinka pieniä muutoksia mittarilla voi mitata. Homma toimi hetken hienosti mutta rele sanoikin itsensä noin varttitunnin.

Miten rele mitataan

Kuuluu releen napsahdus ääni, mutta imuri ei lähde käyntiin kuten pitäisi.

Hehkurele vika, omassani oli releen sisältä palannu yksi lanka poikki. EMR4 ja EMR5-sarjojen mittaus – ja valvontareleet on suunniteltu käytettäviksi laajassa valikoimassa eri sähköisen kytkinlaiteteknologian sovelluksia. Bensapumpun rele eikös ole sulakerasialla? Missäs sitten vois olla bensapumpun rele. Jos pumppu ei surise niin kannattaa mitata vaikka yleismittarilla.

Avasin releen ja sisäpuoli näytti ihan uudelta. Kaikki releen johdot mitattiin ja todettiin ehjiksi, vastukset käytännössä nollaa. Jos valo syttyy ja rele naksuu, on vika startissa itsessään. Mistä vikaa lähtisi jäljittämään – pitäisikö rele mitata ja miten ? Missä päin se rele siellä mustassa boxissa on ja miten erotan sen muista. Voit mitata myös dynalta lähtevän jännitteen, se on todennäköisesti hieman.

Tutkimustyön tarkoituksena oli tutkia, miten rele ja triac voitaisiin. Ja nyt vaihtoehtoina ei ole mielestäni kuin rele tai bensapumppu. Osaako joku neuvoa miten noita releitä mitataan, että tietää onko se ehjä vai. Jännitekertoimen suuruus riippuu verkon maadoituksesta ja siitä, miten. MB-forumilta löytyi ohje miten mitataan releen liittimestä (tarvi vain nyrkit ja mittarin) ja selvis suoraan mikä tulppa.

Miten rele mitataan

Releet voidaan jakaa mitattavan suureen perusteella seitsemään ryhmään. Tuloksissa on eritelty mitatut ja luvatut download- ja upload-nopeudet.