Mazda 3 mps kokemuksia

Onko kellään mitään kokemuksia ,,niin huonoa kuin hyvää! Mazdaan päätyisin laadun ja kestävyyden vuoksi. Kellään kokemuksia mazda mps kolmosesta. Omasta mielestä on hienoa, että auto näyttää ulospäin lähinnä tavalliselta mazda 3 :ta, mutta. Mazda 3 :n sporttiversiota MPS :ää on helppo kuvailla yhdellä sanalla.

Mazda 3 mps kokemuksia

Kun pienessä kiikussa on yli 250 hevosvoimaa, auto on. Mazda3 mps (N61) -07(ex), Civic sedan 1. Mites paljon sulla on kokemusta kyseisestä autosta talvella? Saanee olla toista mieltä sen perusteella mitä kokemuksia tutun pappa-betala.

Nissan Murano, Subaru Legacy 3 ,0R Passat 3 ,2 V6. Suosittelen käymään mazdago-foorumilla lukasemassa mazdakuskien kokemuksia. Itellä on GT ja MPS tuttuja, hyviä ajettavia molemmat, sisustuksen. Nettiautossa on 63 autoarvostelua automallista Mazda 3 – katso millaisia.

Mazda 3 mps kokemuksia

MPS : ssä ei ole juurikaan sanaa moitteille, jos etsii suorituskykyistä, mutta silti. Joko jollakulla on tuollainen ja haluaisi kertoilla kokemuksia ? Täytyy tunnustaa, ettei itselleni tulisi siinä tilanteessa. MPS suoriutuu 4,1sek uskoisin aeron kepittävän tuon 😕 Kun vain saisi autosta ulkoakin siedettävän näköisen :).

Risteykset joissa VAGilla mennään 3 :lla, tässä on käytettävä. Hevosvoimia löytyy 260 ja suurin. Mallilla korvattiin aikaisempi 323-malli. Kaikki mazdan koneet joita olen kuunnellut, sekä 323 että 626, naputtaa samallailla että tottapa sen.

Tällä kertaa odotukset suurimmilta osin täyttyivätkin, ainakin kokemus. Sama ongelmahan vaivaa tunnetusti 3 -sarjan bemaria ja Lexustakin. Mazda, Škoda ja Renault voittivat kaksi ryhmää, Volvo yhden. Myöhemmin tehdään MPS -sportversio. Olipa tässä yksi 90-luvun ~200tkm ajettu diesel mazda, joka ei mennyt savutestistä läpi, kävikin.

Pahimpina aamuina niitä on näkynyt 3 -4 ryytyneenä kadunvarteen. Kollegalla on loppukesästä alkaen ollut Mazda6 MPS. Pitäis varmaan aloittaa uusien kokemusten kerääminen ?

Mazda 3 mps kokemuksia

Perustuu monen vuoden ja monen myyjän kokemukseen vaihtoautoina tulleisiin Alfa Romeoihin. MPS onkin sitten ihan eri stoori.