Kytkinpoljin löysä

Mistähän voisi johtua kun ihan yllättäen rupesi vaihteensiirto takertelemaan ja kytkinpoljin tuntui löystyneen? Sitten kun olin ajellut taas aikani niin rupesi. Tonnari on alkanut temppuilemaan, eli kytkin jää pohjaan. Kytkin siis täysin löysä jos poljinta polkee ja jää vaan pohjaan, voi nostaa kengän. Kytkin ei irroita kylmänä – Foorumi – Saabclub.

Kytkinpoljin löysä

Kytkinpoljin on löysä – Foorumi – Saabclub. Lisää tuloksia kohteesta foorumi. Automerkit › Volkswagen › Yleistä Volkswagenista Välimuistissa 29.

Eipä voi kovin tyytyväinen olla uuteen Golf farkkuun. Viime viikolla oli korjaamolla imuvuodon takia ja tänä aamuna jäi kytkinpoljin pohjaan. Elikä autoni kytkin ennen: Ei luistanut, otti puolelta välin kytkimen. Bmw e36 -93 kytkin menee pohjaan 10 viestiä 26. Audifinns › Tekniikka › Moottori ja voimansiirto Samankaltaisia 23.

Eli tuo kytkinpoljin jää nyt jatkuvasti LÄHES pohjaan, tämä tapahtuu varsinkin luistattaessa ja kun pidetään kytkintä pidempään pohjassa. Kytkimen työsylinterilläkö tunnit täynnä? C5 – Kytkin menee välillä löysäksi – Citroën-foorumi. Toinen asia on kun tuosta C5:sta menee kytkin välillä ihan löysäksi eikä vaihteita tahdo saada kunnolla päälle. Mersu, jossa kytkin on läsähtänyt löysäksi, ottaa vain pohjassa. Vika korjattiin ja korjaamolla sanottiin, että vain joku pieni vaijeri tai vastaava oli katkennut. Saako kytkin työpaineen saman pääsylinterin kautta kuin jarrut? Jos auto seisoo useamman päivän, kytkin on löysä.

Volvossani on ilmennyt ongelma että kytkinpoljin on löysä. Menee puoliväliin kun tyhjää ja vasta sen jälkee tuntee että ottaa kiinni. Nyt tuli vika kytkimen kanssa joka oireilee niin että, kun ajaa jonkin aikaa niin kytkin ottaa tosi alhaalta ja on tosi löysän tuntuinen. Mulla on löysä poljin ja välillä on tyhjää paljonkin polkimessa ennen. Toimii, mutta palautuu hitaasti ylös. Palautus jousi ja tehostin jousi. Aikasemmin polkimen ollessa ylhäällä, kytkin piti laahaavaa ääntä, ilmeisesti. Niin ja lisätääs vielä, eli kytkinpoljin on löysä kuin vanhan ukon.

Kytkinpoljin löysä

Eli lähtiessä kytkin on todella löysä ja 2-3 vaihteen vaihdon verran löysää. Eli Leukkukoneisessa AH-45:sessa kytkimen tuntuma muutaman viime kuukauden aikana huonontunut. Eilen kun hain sen kaverilta oli jo hyvä. Kytkin sitäpaitsi irrottaa kyllä, mutta vasta tosi alhaalla eikä ihan 100%:Sti. Kytkin on kyllä hieman löysä ja ottaa alhaalta, mutta minun. Nyt taas kytkin toimii, mutta tuntuma on jotenkin muuttunut. Sama asian sinällään tekee itse kytkimes jos vaijeri on liian löysällä kuin toi että.

Onko normaalia, että kytkinpoljin on tuollaisen remontin jälkeen löysä. Liikkeellelähdöt on yhtä tuskaa kun kytkintä joutuu luistattamaan.