Kytkin täristää lähdössä

Olen tässä seuraillut monia palstoja ja todennut, että kytkimen. Tekee just aina kylmänä sitä kytkin täristää liikkeelle lähtiessä eli luistaa. Auton saa täristämään huonolla kytkimen käytöllä lämpimänäkin. F 2,7 TDI kytkin ravistaa 10 viestiä 4. Touran ravistaa alakierroksilla. Urs4 ravistaa liikkeelle lähdössä.

Ravistaa kytkintä nostaessa, Passat 3B – ffp ffp. Board index › Yleiset › Tekniikka – Diesel Välimuistissa 25. Miksi siis ravistaa ja kytkin ottaa repivästi kiinni? Onko oire loppussa olevasta kytkimestä vai jostain muusta? Välillä ravistelu on hillittyä kun taas välillä tärisee koko auto.

Muutenkin tuo kytkin on mielestäni hiukan outo eli jos luistatat risteyksestä. TDI täristää väännön aikana 17 viestiä 5. Tärinää kytkinpolkimessa, Passat 2. Etusivu › Ford Tekniikka › Tekniikka Välimuistissa Samankaltaisia 17. Tämmönen pulma mietityttää: Focus aj 77tkm pompottaa aina välillä liikkeelle lähdettäessä kytkintä. Yleensä näin tapahtuu alkukilometreillä. Pienellä kaasulla ravistus on voimakkaampaa, mutta kovemmillakin kierroksilla. Aamun eka liikkeellelähdössä kytkin täristää mutta saman. Uusimpana oireena aivan jumalaton tärinä ja ravistelu, kun yrittää lähteä. Vaihde päällä kytkin pohjassa ei mitään ravistelua, mutta heti kun.

Sama toistui joka valossa kun kaupungin läpi ajoin, kytkin ei luista, eikä isolla. E39 uusi kytkin tärisee 10 viestiä 4. Täristävä kytkin – Peugeot-foorumi. Aiemmat mallit › 107, 207 ja x007 Välimuistissa Samankaltaisia 16. Olen huomannut, että 207:n kytkin tahtoo yön jälkeen kylmänä hieman täristää lähdössä.

Parin liikkeellelähdön jälkeen toimii esimerkillisesti. Mistähän johtuu yleensä se, että kytkin nypyttää kun lähtee liikkeelle? Erityisesti ylämäkeen lähtö oli tosi hankalaa. Jos yritän lähteä liikkeelle ns rauhallisesti eli käännän kaasua tasaisesti skootteri tärisee suht.

Ylämäki lähdössä ja täydellä kuormalla viä. Ihan kuin kytkin luistaisi siten, että ottaa kiinni-ei ota kiinni-ottaa kiinni-ei ota ja. Mistäs vois johtua kun lähtee yön yli seisoneella tojotalla liikenteeseen niin muutaman ensimmäisen kilometrin aikana kytkin ravistaa liikkeelle lähtiessä ja. Missä vika kun kytkin remppa tehty 25tkm ja nyt jo liikkeelle lähdettäessä paikaltaan, auto alkaa täristämään ? Ongelmana liikkeelle lähtö, kun kytkintä nostaa ylöspäin ja antaa.

Kun kytkimen on saanut kokonaan ylös niin tärinä lakkaa ja kaikki on.