Kompakysymyksiä aikuisille

Tervetuloa ratkomaan arvoituksia ja kompakysymyksiä ! Hauskoja ja haastavia arvoituksia lapsille ja aikuisille. Lähetä aivopähkinä tai arvoitus muiden. Kysymyksissä mukana tiedettä ja faktaa, perustietokilpailun yleissivistystä mittaavia kysymyksiä, sekä myös kompakysymyksiä ja kunnon vanhan ajan. Mie oon aina kuullu sen sellasena versiona, et kerrot aina monta tulee bussii ja monta lähtee jne.

Sit lopussa kysyn että" Miltä bussi kuski näyttää".

Kompakysymyksiä aikuisille

Kameli kantaa suomalaisuuden, tiedon ja älykkään viihteen linkkejä. Arvoitukset, kompakysymykset ja pähkinät. Hän tilasi perunamuusia ja lihapullia. Kun hän oli syönyt tarpeekseen, hän asetteli lopun ruoan ympyräksi lautasen. Montako kertaa aikuinen mies voi haukata kokonaisesta ruislimpusta? Kerran, sillä sitten limppu ei ole enää.

Vanha mies ja hänen kolme aikuista poikaansa rakensivat talon. Talon kaikki seinät olivat etelään. Kesken rakentamisen he näkivät karhun.

Kompakysymyksiä aikuisille

Vauvana se konttaa neljällä "jalalla", aikuisena se kävelee kahdella ja. Peruskoulun matematiikan pääsykoetesti leviää kuin virus Kiinassa. Testi on lähtöisin Hongkongista. Berättelser om hur världen blev till, om hjältar, skurkar och onda makter, om mytiska föremål och magiska skeenden – det är Kalevala. Kuva-arvoituksia – päättele oikeat sanat (tvt-harjoitus).

Testaa oletko kaveriporukkasi fiksuin tyyppi vastaamalla näihin kysymyksiin. Oikeat vastaukset löydät alta, mutta älä lunttaa ennen kuin olet. Saa ehdottaa kysymyksiä jos tulee jotain mieleen ! Ihminen: nuorena hän konttaa, aikuisena kävelee ja vanhana nojaa keppiin. Se oli silti olemassa, vaikkei joku ollut. Kompakysymys tai vain kompa on kysymys, joka on tarkoituksella tehty niin, että kuulija ymmärtää sen väärin tai kuulija kokee kysymyksen hankalaksi vastata. Keywords: arvoituksia, murha, arvoituksia ja vastauksia, kompakysymyksiä, arvoitus, arvoituksia lapsille, arvoituksia aikuisille, kompakysymys. Jauhot suuhun: arvoitusvitsejä ja kompakysymyksiä.

He saattavat vitsailla keskenään aikuisten tyhmyydestä tai esittää aikuisille kompakysymyksiä, jotka paljastavat, kuinka eteviä he ovat aikuisiin. Mikä on Hessu Hopon hiiri-kaverin etunimi? Aikuisena hän alkaa etsiä biologista taustaansa ja mietti syntyjä syviä: kuinka joku voi antaa terveen vauvan pois. Vanhan kansan kompakysymyksen vastaus.

Snapchat on nuorten suosima sovellus, koska aikuiset eivät ole vielä valloittaneet sitä.