Kohdun kasvukivut keskiraskaudessa

Tuntuvatko pelkät kohdun kasvukivut ihan maatessa, vai eikö niiden pitäisi tuntua enemmän noustessa ja liikkuessa. Raskaus ja Panadol, kuinka paljon voi ottaa vrk? Loppuraskaus ja helevetillinen vatsakipu 25. Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Välimuistissa Samankaltaisia 9. Eli mistä tiedän, onko kyseessä kohdun kasvukivut vai kivuliaat supistukset.

Viikkoja on kasassa 20 ja nyt muutaman päivän ajan kävely on. Olen lukenut kohdun kasvukipuja voivan olla, mutta en tiedä miltä niiden pitäisi tuntua. Neuvolassa katsovat pitkään että mitä toikin taas valittaa ja hakee saikkua. Normaaleja kohdun kasvukipuja muka, hah! Jatkuva vatsakipu toisella kolmanneksella 11. Vatsakipuja loppuraskaudessa 24. Myös hormonien aiheuttama kudosten löystyminen voi joillekin. Raskauden alussa kohdun kasvuun liittyy useita erilaisia tuntemuksia.

Olen raskausviikoilla 26 ja pari päivää olen kärsinyt jomotuksesta kohdussa sekä myös viiltävistä kivuista ympäri kohtua. Mulla oli jos jonkinmoista vatsakipua raskausaikana: kohdun kasvukipuja kolmeen eri otteeseen raskaudessa (kestivät noin viikon kerralla). Voi olla myös kohdun kasvusta johtuvia kasvukipuja, mutta tallöin ne tuntuvat ehkä enemmänkin noustessa äkillisesti tai kumarrellessa. Kohdun, emättimen ja ulkosynnyttimien verekkyys. Pikku hiljaa ylenpalttisen virtsaamisen tarpeen tulisi hellittää, sillä kohtu kasvaa ja. Maha kipuili, kun kohtu kasvoi.

Vihlomiset oli inhottavia, mutta kun sen tiesi mistä ne johtuu, niin ei niin haitannut. Onko kyseessä supistukset, liitoskivut, kohdun kasvukivut vai mitkä? Aiemmin kuulemma on kuulunut keskiraskauden tarkastus, mutta siitä. Kipu siis ajoittaista, ei yhtenäistä kipua. Millaisia kohdun kasvukipuja olette itse huomanneet?

Olisi kiva kuulla muiden kokemuksia. Ovat siis kohdun kasvukipuja ja normaaleja. Käytiin keskiraskauden lääkärintarkastuksessa ja silloin tääläki oli. Mä en usko että tämä mun viiltely olis mitään kohdun kasvu juttuja.

Toivotaan, ettei olisi kuitenkaan mitään kohdun kasvukipuja kummosempia. Oli harjoitussupistuksia ollut jo pitkään ja kohdunkaula lyhentynyt 1,5 cm:iin.