Kia sorento neliveto lukko

Miten toimii Sorenton takapyörien tasauspyörästön lukko ? Kun keskitasauspyörästön lukko lukittaan, niin täytyy silloin toisen taka- ja etupyörän. Suomeen tuodussa on vakiona 100% lukot. Sähköisesti voit valita takapotkun, nelikon tai lukot. Onko raadilla kokemuksia Sorento. Ainoa mitä kokeilin, oli kun kytkin nelivedon " lukon " päälle ja pyörittelin autoa.

Kia sorento neliveto lukko

Lisää tuloksia kohteesta keskustelu.

Sorenton automaattinen nelivetojärjestelmä toimii niin, että se seuraa takapyörien. Kia Sorenton jyhkeä ulkokuori peittää pienet puutteet. Siinä on lukot keskellä ja takana eli varmasti nousee luiskasta. Sitten se jakso tingata että napalukko on lukko ! Juupa juu, niinhän ne juurakot ajelee " neliveto " päällä ja napalukot auki ja kehuvat että. Kori, Nelivetojärjestelmä, Lukot, ESP, Maasto- vaiht. Neliveto on huippumallia lukuun ottamatta kytkettävä eli normaalisti Sorentolla ajetaan pelkällä takavedolla.

Taka-akselilla on lukko ja maastovaihteet löytyvät.

Kia sorento neliveto lukko

Kytkimet on ympätty turvavöiden lukkojen viereen istuimien runkoon. Neliveto rauhoittaa kummasti käytöstä, vaikka auto pitkittäisurissa hiukan tempoileekin, kun moottori. CRDi 4wd EX 5d – NELIVETO, ERILLINEN LUKKO ! Huomautus NELIVEDON SÄÄTÖNAPIT 2. Alennusvaihde, lukittu neliveto ja tasauspyörästön lukko päällä nousee puolentoista. Haussa siis mahdollisimman tilava ja neliveto. Manuaalisesti kytkettävät lukot. Jokos uusi neliveto on hankittu? Hyviä ehdokkaita onkin topikkiin.

Sedaneissa taas – ainakin joissain malleissa – on ollut lukkoperä. Itselläni oli KIA Sorento ja ajattelin että sillä mennään mökille kevätlumillakin. OYU-127, Diesel, Automaatti, Neliveto. Katso lisätiedot ja kuvat tästä! Sen täytyisi olla myös neliveto, jossa on hyvä maavara. Kia sportage oli pantu pilalle pinellä maavaralla.

Tasauspyörästön lukko on aika herkästi hajoava kapine. Mikään tosimaasturihan tämä CR-V ei nelivedosta huolimatta ole jo senkään. Tiedot, Pajero Instyle Navi C81, XT5 Luxury, Sorento 17MY EX Comfort Pack. Testissä oli citymaasturit Honda CR-V, Kia Sportage, Mitsubishi Outlander.