Kia optima farmari

Nettiautossa on myynnissä Suomen laajin valikoima KIA Optima -autoja. Ajoimme ensikoeajossa Kian ensimmäinen D-segmentin farmariauton Optima Sportswagonin. Tutustu huikeaan tarjontaamme ja löydä unelmiesi KIA! Kia tuo lokakuussa Suomeen kolme erilaista Optima -uutuutta. Kia -mallisto on vihdoin laajentunut isolla farmarilla.

Kia optima farmari

Uudessa Optima Sportswagonissa korostuvat edistynyt teknologia, mukavuus ja innovaatiot.

CRDi Business Luxury GT-Line DCT. Jos mallistossa ei ole isoa farmaria, monta potentiaalista ostajaa jää Suomessa tavoittamatta. Se on ollut paha puute Kialla, mutta nyt siihen. Sisätiloissa puolestaan havaitsee, miten paljon korealaiset. Kian iso farmarimalli saapuu Suomeen.

Täytyy tunnustaa, että otsikossa on jonkin verran sanaleikkiä. Sportswagon on Optima-mallin farmariversio, joka on samalla Kian kaikkien.

Kia optima farmari

Kia lanseeraa tulevana viikonloppuna Suomessa myös Optima Sportswagonin. Kia tulee mukaan tärkeään luokkaan uudella isolla Optima Sportswagonilla. Farmariautot ovat eurooppalaisten suosiossa.

Kia esittelee maaliskuun alussa alkavassa Geneven autonäyttelyssä Optima Sportswagonin. Kyseessä on valmistajalleen ensimmäinen ison. Katso myynnissä olevat KIA Optima vaihtoautot. Myös kattavat esittelyt, kuvat ja vaihtoautojen hintaseuranta. Myöhemmin markkinoille on tulossa myös farmariversio.

Tehoa on 120kw ja korimalli on farmari. Teknavin testikuskin Risto Virtasen käsittelyssä on uusi ärhäkkä perhefarkku, 245. Kia Optima SW 1,7 EX AT, Hyvä auto, vähintään hintansa arvoinen. Katso paljonko maksaa vetokoukun asennus automerkkiin KIA Optima. Optiman farmariversio on sulavan näköinen iso auto. Klikkaa ja katso tarkemmat Kia Optima -tiedot! Ison keskiluokan Kia Optima on Magentisin seuraaja. Sisustuksen tyylikkyys, viimeistely ja varustelu ovat.

Hyundai tuli ostettu uutena ja ikä. Oikean malliset pyyhkijänsulat löydät helposti sivuiltamme Kia autoihin. Reilu nelimetrinen Kia Niro ei ole katumaasturi eikä farmari, eikä oikein tila- autokaan. Automaailman termein ilmaistuna kyseessä on.