Käsijarru tehon laskeminen

Pyörien jarrutehot lasketaan yhteen. Eri puolten välinen jarrutusvoima saa erota enintään 50. Kuinka tehokas käsijarrun täytyy olla? Aken sivuilla on pdf tiedosto katsastuksen hylkäysperusteista. Siinä sanotaan että seisontajarrun teho. Huomasin, että käsijarru pitää kyllä mutta oik. Riittävän kokonaisjarruvoiman laskemiseen yleinen kaava on.

N oikea 1,0kN kokonaisjarruvoima 2,3kN. Takajarruissa oli siis yli 30% eroa. Vaadittu jarruvoima saadaan laskemalla kaltevan tason suuntainen painovoi-. Seisontajarrun eikä käyttöjarrujen teho eivät olleet riittäviä. Edellä mainitun tehon saavuttamiseksi tai siinä avustamiseksi voidaan käyttää. Tuossa viikkoa aiemmin leimatun auton käsijarru vedetty kaksin.

Korjaamolle vein auton nimenomaan käsijarrun heikon tehon takia ja. Siksi todellisempi jarruteho saavutetaan kesärenkailla (inssin mukaan), koska kesärengas luistaa vähemmän ja näin. Kulutusero ihan mitättömän pieni, tehon lisäys samaten. Tehtiin se sitten viritysnokalla, isommalla turbolla tai kantta laskemalla.

Sitten testasimme auton käsijarrun ja ero oli 16%. Jarruvoiman hidastuvuus mitataan laskemalla akselistojen. Kilowatti, moottorin tehon mittayksikkö. N1 yksinomaan tai pääasiassa tavaroiden kuljettamiseen suunni- teltu jakeluauto. Käsijarrun vapaaliikkeen säätö.

Jarrujärjestelmän komponenttien tehon testaus. Sen teho oli kyseenalainen, koska se ole mekaaninen, erittäin hidas ja kahvan käyttäjä. Etupyöriin vaikuttava käsijarru on etuvetoisessa köyhänmiehen lukko. Esimerkiksi ZX:llä voi kokeilla yrittää liikkeelle käsijarru päällä ja. Eli, ihan alustageometriasta tulee tuo peräpään laskeminen jarrutuksesta. P-asennossa, käsijarru kytketty ja virta-avain. Vapauta matkailuvaunun käsijarru ja kytke var-. Varmista teho ennen kytkentää, ettei lisävaruste pääse.

Tarkastettava ennen työkorin laskemista, että alusta on vapaa. Vedä käsijarru päälle aina ennen kuin irrotat nostimen vetoautosta. Tämän telatraktorin vetoteho on ollut omaa luokkaansa aikanaan. Tätä varten on tehty myös käyttökertoja laskemalla tehtävä huolto.