Kampiakselin stefa vuotaa mopo

Kampiakselin stefojen vanhetessa ainut käytännön haitta on se että mopoa on. Mistähän mahtaa tietää, jos kampiakselin stefa vuotaa, siis päästää vaihteisto- öljyä kampikammioon ? Näkyykö vaihteisto-öljyssä muuta. Jos magneeton puoleinen stefa vuotaa, niin mitkä on oireet? Onko siis todennäköistä että molemmat kampiakselin stefat onkin ehjät ja se.

Jos mopo kerran laulaa hyvin korkeilla kierroksilla, niin suutin on kyllä kohdillaan. Suzuki pvn outo vika 10 viestiä 9. Stefat Välimuistissa Samankaltaisia 4. Ne kannattaa kuitenkin vaihtaa vaikka samalla jos vaihtaa kampiakselin tai runkolaakerit, tai jos huomaat että stefa vuotaa. Normistihan nuo stefat asennetaan justiinsakin lohkon ulkopuolelta, jahka lohko on naputeltu lakeereineen kampiakselin kanssa kasaan. Takapyörän akselin ja kampiakselin laakerit ja stefat. Lisää tuloksia kohteesta skootterini. Alue › Yleistä keskustelua › MP-talli › MP-tekniikka Välimuistissa Samankaltaisia 11.

Kyseessä oikeasti mopo, Peugeot xps, moottori am6.

Kampiakselin stefa vuotaa mopo

Oma arvioni on, että kampiakselin stefat on paskana ja vaihelaatikosta saa öljyä ja. Siltikään en vain saa mopoa kulkemaan kunnolla. Simson Sr2 tyhjäkäynti 15 viestiä 2. Kaikkea › Neli- ja kaksipyöräiset Välimuistissa 6. Tuli mieleen että miten todetaan onko kampiakselin stefat kunnossa? Vaikka tiivisteen uusii,niin se vuotaa. Tää on ensimmäinen suzukin mopo mitä tulee ehjättyä. Stefojen vaihto-ohje – Rieju MRT – Duration: 15:45. Joo, siis kampiakselin stefaa tarkoitin.

Ja kampiakselin stefan vuoto toinen. Aseta kampiakselin stefat vastaavasti. Jos kierrokset nousevat, stefa vuotaa. Meisseliä ei kannata lohkojen väliin tunkea, jää vain rumat jäljet ja saattaa vuotaa. Joudut tilaamaan täydellisen stefa ja tiivistesarjan. Derbi Senda, kampiakselin stefaSolifer Tomos, kampiakselin stefa, magneeton puoli.

Siel on joko iso ilmavuoto jossain tai sitten kaasarissa on nyt jousi. Oikein hyvää yötä kaikille näistä mopojutuista kiinnostuneille, remontin.

Kampiakselin stefa vuotaa mopo

Jos läppä vuotaa sylkee kaasari bensaa väärään suuntaan. Stefa osana ei paljon maksa, mutta riippuu siitä, miten hankala on päästä kampiakselin päähän kiinni. Joissakin autoissa joutuu nostamaan. Kuva kertoo kuinka huuli kääntyi väärin päin painaessa kun stefa ei ole. Saab ) se yleensä vuotaa, minä en ole. Jakopäänhihnan vaihdossa huollossa kerrottiin, että kampiakselin stefa oli vuotanut.

Kun sitten taas katsoivat mistä öljy edelleen vuotaa, oli pohjalevy taas. Sininen metalliväri tieliikennekelpoinen mopo.