Jousien vaihto hinta

Volkswagen jousien vaihto hinta keskimäärin 299 €. Mercedes-Benz jousien vaihto hinta keskimäärin 293 €. Citroen jousien vaihto hinta keskimäärin 250 €. Mulla on ollut yli 20 vuotta erilaisia autoja ensimmäisen kerran meni autosta jousi poikki. Nyt kyselen mitä ootte maksaneet moisesta vaihdosta. Atoy Autohuollosta sijaisauto jousien vaihdon ajaksi veloituksetta.

Jousien vaihto hinta

Pyydä tarjous jousien vaihdolle tältä sivulta! Mikä hintainen vaihtotyö mahtaa olla ja missä se kannattaisi.

Jousien vaihto saattaisi kuulemma korottaa etupäätä sen verran, että. Muistan itse että etupään jousien vaihto vie aikaa. Hinta varmaan riippuu hieman siitä missä päin Suomea korjaamo sijaitsee mutta. Vaihtoaika on varattuna molempien (osatakuun takia) jousien vaihtoon. Joskus tuntuu, että etujouset saisivat olla hieman pehmeämmät tai. Kun itselleni ostin nuo, niin hinnat heitteli 300€-450€ välillä, ja ebaystä sais varmasti. Jouset, vaihtotyö ja nelipyöräsuuntaus yhteensä 400e. Mersun (w124) takajousien vaihto sujuu turvallisesti ilman puristimiakin.

Viestin aihe: jousien vaihto hommat, Vastaa lainaamalla viestiä Back to top. Tossa se oikee malli ja hinnat halvat. Mitä maksaa – iskunvaimentimien vaihdon hinta ? Iskunvaimentimien vaihto maksaa vaihdettavasta osasta sekä auton mallista riippuen. Vanha topic ylös eli väyryseen on tulossa jousien vaihto. Kontiontien autohuolto yllätti etujousien vaihdon hinnalla 70 euroa.

Oon käyttänyt pari kertaa aikaisemminkin muita remontteja. Onnistuneesta vaihtotyöstä kokemuksia ja vinkkejä siis vastaanotetaan! Taikka kuormajouset taakse ja käytetyt ärrän jouset eteen. Takaiskarit on pakattu samaan laatikkoon, mutta hinta on kappalehinta :idiot2:. Kannattais varmaan selvittää ens alkuu että jousi tosiaan on poikki ennenkuin vaihtohommiin rupeaa. Hakisin jouset jostain muualta kuin. E90 ETUISKUNVAIMENTIMIEN JA – JOUSIEN VAIHTO. Katselin, että biltemassa olisi ollut ihan fiksun näköisiä puristimia, mutta hinta oli.

Vaimentimien vaihto kannattaa aina tehdä pareittain. Hintaan vaikuttaa olennaisesti se, minkä merkkisestä autosta on kysymys. Jos kaikki niin mihin hintaan ja missä onnistuisi Riihimäki-Helsinki. Autolla tosiaan vasta 120tkm mittarissa, ja jouset paukkuu itsestään poikki.

Jousien vaihto hinta

Kyselin hintoja, ja sain vastauksena 350 euroa.

Itsellä -01 Xsarasta (break) jousi poikki, onko jotain erikoista huomioitavaa vaihtotyössä ? Itsellä meni aikaa koko alustasarjan vaihtoon 12 tuntia siihen.