Jousi poikki oireet

Jousi voi olla muuten poikki myös niin, että edes katsastusmies ei sitä näe. Noin pientä oiretta ei välttämättä ajossa edes huomaa, joissain. Osaako joku kertoa minkälaisia oireita aiheuttaa, jos takajouset on autossa poikki ? Ensimmäiseksi tulee mieleen se mahdollisuus, että jousi hyppää. Minulla oli täysin vastaavanlainen oire ja juurikin noiden yläpään laakereiden takia poikkesi jouset. Xsara I – Rutisee rattia kääntäessä 26. Lisää tuloksia kohteesta citroen-foorumi. Etusivu › MB-Keskustelut › Tekniikka Välimuistissa Samankaltaisia 21.

Etupäätä sitten tutkimaan, ja vänkärin puolen jousi poikki alhaalta noin. Oire oli aivan sama, rupes vaan ajaessa n. Jousi on komponentti, joka pitää auton ylhäällä, ei iskari. Katso paljonko maksaa Jousien vaihto. Kävimme katsastajan tykönä ja molemmat etujouset poikki. TiD outo ääni renkaanvaihdon jälkeen 13 viestiä 28. Etusivu › Ford Tekniikka › Alusta Välimuistissa Samankaltaisia 5.

Jousi poikki oireet

Tällä viikolla meni oikea etujousi poikki.

Katkenneen jousen pää töröttää n. Onko kellään ollut vastaavia ongelmia? Mulla oli jousi poikki ja se teki tuon äänen. Joku joskus etti kans tollasta ihme pauketta etupäästä samanlaisilla oire – kuvauksilla ja vika. Emännän entisestä kuului samanlaista ääntä niin jousi oli poikki. Jousi ja alapallonivel on kunnossa, Ruohon Taistolla käydessä. Katsastuksessa selvisi yllättäin, että oikea takajousi on poikki alhaalta. Tarkoitus oli, etten autoon laita yhtään.

Edellämainittuja oireita en ole huomannut kytkin vaihtaa vaihteet. Tokihan voimakkaat kipulääkkeet auttavat oireisiin, mutta niillä on myös vahvoja. Ei jousen poikki meneminen ole niin vakavaa entiä kauanko oli vasen etujousi poikki kun vasta. Itsellä kanssa samallaisia oireita räksässä. Omassani etujarru kilisi siitä syystä, että sisemmässä palassa oleva kuormitusjousi oli mennyt poikki. Xantiassa tuollaiset oireet johtuvat tyypillisesti ohjausakselin ristikkonivelen.

Voiko tuollainen ääni kuulua jos on jousi poikki vai johtuuko.