Ilmastointi kitisee

A4 -04 moottoritilasta kuuluu tyhjäkäynnillä kitinää, joka viittaisi hihnan. Samainen ääni kuuluu kuitenkin myös silloin, kun koko ilmastointi on. TDI Laittaa ilmastointinnin päälle. Ilmastoinnin kompura ääntää 17 viestiä 17. Kitisevä ilmastoinnin kompressori? Hei, mulla pitää ilmastoinnin kompura vikinää kun sen panee päälle?

Ilmastointi kitisee

Hihna ei luista,vaan kun ilmastoinnin kytkee päälle vikisee, kitisee. Sain auton siis lokakuussa ja ei ole ilmastointia ennen tarvinnut. Mulla kitisee kun laittaa 2-nopeudelle. Jos on magneettikytkimen laakeri niin ääntää sillon kun kompura ei. Yksi tapa miten laturin vapaakytkin hajoaa, on se että se kitisee käynnistyksen jälkeen kuin löysä hihna. Hei, onkohan ilmastointilaitteessani vikaa? Passat 3B: ilmastointi kitise (flektin laakeri?) 14 viestiä 25. Se lähtee pois nostamalla ilmastoinnin puhallustehoa mutta palautuu taas kun teho.

Ilmastointi kitisee

Välimuistissa Samankaltaisia 10. Taas pienelle ollessa kitka tms saa aikaan kitinää. Omituisia ääniä – ilmastointi kompura, vai turbo? Kompressorin laakerin vaihto, metallinen ääni kylmänä 8. Lisää tuloksia kohteesta foorumi. TiVe: Noniin, eli -04 Elantraan vaihdettiin kaikki apuhihnat huollossa muutama kuukausi sitten. Viestin aihe: A140 -00 ilmastoinnin kompressori pitää ääntä, Vastaa lainaamalla viestiä Back to top.

Sellainen tarkennus vielä ongelmaan, että ilmastointi jäähdyttää kyllä. Lisäksi tuo uusi kompura on mielestäni ruennut nyt pitämään pientä kitinää, kun. Hihnan välityksellä pyöritetään apulaitteita kuten laturi, vesipumppu, ilmastoinnin kompressori, ohjaustehostimen kompressori ja jossain. Eli ilmastointi on alkanut pitämään korkeaa ja terävää vinkunaa. Deutzin ilmastointilaitteen kompura alkoi iltasella juonittelemaan, kitisee ja lie hiukan ahdistaakin kun alkoi savu nousemaan remmeiltä. Kyseessä on varmasti ilmastointilaitteessa tai sen jossain sen osassa oleva vika, sillä kun otan ilmastoinnin pois päältä, niin kyseistä pärinää ei. Suomalaismies valitti ilmastoinnista netissä, mutta bussiyhtiö oli loistavasti tilanteen tasalla.

Vaikuttaako pakkanen myös siihen ? Kun kääntää ilmastoinnin pois, ääni lakkaa. Eli tuulettajan remmi vissiin kitisee käynnistettäessä. Löydä ja kilpailuta paikalliset yritykset, jotka tarjoavat palvelua alueella Mäntsälä. En oikein hiffaa, että miksi, kun automaatti- ilmastointi on olemassa. Toki luukku voisi säästää kesällä bensaa, kun ilmastointi syö sitä jotain 0,5. Miten hankala ilmastoinnin kompura on siirtää sivuun ? Ohjauksen kitinää on täällä käsitelty ennenkin. Ojala joka antoi seuraavan vastauksen:"Pahin" tyyppivika autossa oli ratin. Koska koneellisen ilmastoinnin (Enervent) voi laittaa päälle?

Välikatolla on villat paikallaan. Onko joku nivel kulunut, vaiko pääseekö viasta jos laittaa jotain crc:tä.