Hyundai kokemuksia

Pistäkääpäs käyttökokemuksia 1. Paljonko olette ajaneet, onko ollut murheita? Tietysti kiinnostaa millaisiin. Kyse oli siis yrityksemme vuokra-autosta. Lue kokemuksia ja varaa koeajo. Katso myös varaosat, huolto ja tyyppiviat Tuulilasin sivuilta.

Hyundai kokemuksia

Lisää tuloksia kohteesta murobbs. Laitetaan i30:lle oma topikki pystyyn. Ainakin Huyndai on laadukas ja luotettava auto, noin kokemuksella.

Mitä perusvikoja on odotettavissa ja millaisia ovat perushuollot hintoineen? Omia kokemuksia olisi tosi mukava kuulla, kauppiaat kun kuitenkin. Itsellä ei ole mitään kokemusta ko. En tiedä miten vanhoista autoista kaipaat kokemuksia vai peräti uusista. Hyundai i30 kokemuksia – AutoStadium. Nyt varmistui uuden huin tulo Grin. Ensviikolla pitäs sellanen ilmestyä pihaan, tänne vois varmaan laitella kokemuksia uutukaisesta. Kirjoittelen tähän blogiin ihan tavallisen sähköautoilijan kokemuksia. Hyvä auto, selkeästi eurooppalaisiin odotuksiin istuva.

Tykkäsimme vaivattomuudesta laadun. Sen tehit nostettu nyt 197 heppaan ja alkoi auto kiinnostamaan. Mielelläni kuulisin kokemuksia. Onko kellään Pakkislaisella omakohtaisia kokemuksia kyseisestä korealaisesta kaunokaisesta? Tuo kyseinen coupehan on semmonen. Lyhyesti voisi kuvailla, että on vastannut odotuksia.

Alla on lueteltuna joitain HYUNDAIN tyyppivikoja. Lista on jäänyt hieman jälkeen ja joitain uudempia malleja puuttuu, kaikista ei tietoja ole ollut saatavillakaan. Joskus lähtötason versiot ovat tylsiä. Lähtötasoinen i20 taas tuntuu ehkä yllättäen heti sellaiselta, ettei enempiä lisävarusteita varsinaisesti jää. Robex 145LCR-9 ja Robex 27Z-9 olivat nimittäin esillä Suomen.

Nyt kosiskellaan eurooppalaisia ostajia tosissaan. Olen pidemmän aikaa suunnitellut viiniharrastuksen aloittamista, lähinnä punaviinien, ja etsinkin.