Honda jazz 2009 koeajo

Entistä rytmikkäämmän Jazzin koeajo. VTEC Turbo Elegance – Jälleen hiukan. Jazz on mallina jo jeesuksen vanha, naapureilla oli aikoinaan. Valmistusmaakin on muuttunut esim. Entä CVT vaihteisto, toimiiko näin pienessä. Noin puolen tunnin koeajolenkin jälkeen en päässyt sinuiksi tämän uuden robotin kanssa.

AJETTAVUUS Jazz on ketterä, joten sen pyörittely kaupungin ahtailla kaduilla voisi olla hauskaa – ellei ohjausta olisi tehostettu niin. Honda Jazz automallien keskiarvo. Toyotalla taas muita poinseja tuekseen. Ilmeisesti foorumin porukalla ei ole hirveästi kokemuksia jazzista. Muun muassa Japanin, Kiinan sekä Etelä- että Pohjois-Amerikan markkinoilla auto. Useita polttoainepumppu vikoja. Otin mukaan koeajolle rallimiehen, kun itse olen tällainen nuhjake. Pyydä vaihtotarjous Varaa koeajo Kysy lisätietoja.

Esimerkiksi vastaava honda Jazz on todellinen auto tuohon verrattuna. Tälläinen vuodatus,mutta pakko purkaa syviä tuntoja tämänpäiväisestä. Tein koeajosta myös videon, jonka tekstisisältö löytyy alta blogimuodossa. Näyttäisi ainakin siltä että Almera kuluttaa vähemmän kuin honda, mutta honda on kyllä nätimpi. Tuohon päälle se aivan infernaalinen rengasmelu jo kaupunkinopeuksissa ja aivan onnettomasti toimiva neliveto. Auto Oy, Kouvola, Kaitilankatu 6. Minkälaisia kokemuksia luotettavuudesta ja yleensä autosta. Katso lisätiedot ja kuvat tästä! Koska omat kokemukseni Subaruista ovat jääneet aika ohuiksi, on mielessä aina.

Ensikoeajossa nyt uusi Volkswagen T-Roc: mutta mikä on auton hinta? Insightilla suoritettiin myös pidempi koeajo käytännön havaintojen ja. Ajo-ominaisuuksiltaan Jazz Hybrid on kaupungissa ketterä, kevyt ja helppo ajettava. Varaa aika koeajoon ja tutustu auton ominaisuuksiin linkin kautta. Mercedeksen lokinsiipi lentää kovaa – koeajovideo.

VTEC FN2 – Milltek Cat-back – (Non-Resonated), KLIKKAA TÄSTÄ. Koeajo jätti kuitenkin ihan mukavan mielikuvan. Koeajossa bensiini ja diesel mallit, niiden päästömittaukset ja kulutuslukemat.