Hinauspalvelu

Toimimme koko Suomessa yli 230 hinausauton voimin. Auton hinaus ja kaikki muut tiepalvelut. Palvelemme laajasti Uudellamaalla. Johtava hinauspalvelu Kemi-Tornion ja Etelä-Lapin alueella. Falckin ja vakuutusyhtiöiden kanssa. Järjestämme hinauksen, jos ajoneuvollasi ei voi ajaa ja autamme sinua jatkamaan matkaasi ilman omavastuuta ja bonusmenetystä.

Hinauspalvelu

Raskas kalusto on erikoisosaamistamme.

Rengasrikot, akun hyytymiset ja veneen. Ilmainen sijaisauto hinauksen tilaajalle. Hinauspalvelut Lahdessa ja lähikunnissa. Asemapaikat ovat Rovaniemi, Sodankylä, Kemijärvi, Muonio ja Ivalo.

Maanoja Oy tarjoaa kaikki hinauspalvelut Tampereella. H päivystys, edullinen ja nopea hinaus Tampereella ja Pirkanmaalla. Ajoneuvon jättäessä pulaan hinauspalvelumme tulee hätiin!

Hinauspalvelu

Hinaukset moottoripyörille, henkilö- ja pakettiautoille. Ojastavedot, korjaamolle siirrot, apukäynnistykset ja ovien avaukset.

Luotettavaa hinauspalvelua kellonaikoihin katsomatta! Soita meille niin olemme jo tulossa! Suoritamme kevyen kaluston nostot ja siirrot vuorokauden ajasta riippumatta. Tarjoamme hinaus ja tiepalveluita Uudellamaalla ja Kymenlaaksossa. Olemme osa Falck hinaus- ja tiepalveluketjua. Hoidamme kaikkien ajoneuvojen hinaukset.

Oli kyseessä sitten onnettomuus, auton. Katso onko palvelu saatavilla sinun paikkakunnallasi. Jyväskylän hinauspalvelu on Keski-Suomen alueella toimiva erilaisia hinaus- ja tiepalveluita tarjoava yritys. Meiltä lisäksi kuljetuspalvelut, apukäynnistykset. Tarvitsetko hinausta tai tiepalvelua? Yrityksemme toimii perheyrityksenä jolla on yli 30 vuoden kokemus hinausalalta. Asiointi meillä on helppoa ja huoletonta.

Hyytyikö auto tien sivuun tai kävikö ikävä kolari? Kankkunen Oy yrityksestä kaiken olennaisen yhteystiedoista alkaen aina talous- ja päättäjätietoihin asti.