Helsingin bussiliikenne palaute

Itsellä tulee mieleen 506- bussi. Luottamusmiehen asemasta syntyi. Toinen linja mielestäni 56- bussi, myöhässä usein. Seuraamme jatkuvasti asiakaspalautteita ja korjaamme niiden perusteella toimintaamme. Palautetta toiminnastamme voi antaa parhaiten internetsivujen kautta.

Muutos on poikinut hurjan määrän palautetta.

Helsingin bussiliikenne palaute

Valitse palautteen aihe: Sisältöehdotus. Lataa Matkahuollon Bussiliput -mobiilisovellus. Helsingin bussiliikenteen pääkonttorissa. Palautteesi on meille tärkeää ja auttaa meitä parantamaan palveluamme.

Käsittelemme kaiken saamamme asiakaspalautteen ja pyrimme vastaamaan sinulle. Kulkeeko bussi – anna palautetta. Nummela sijoittuu luokkaan kaksi Helsinkiin suuntaavien yhteyksien osalta. Ilmainen Airport Bus kiertää Helsinki -Vantaalla pysäköintialueiden ja terminaalien väliä noin vartin välein klo 3. Espoon keskuksen ja Tapiolan välillä säilyy bussilinja myös ennen.

Helsingin bussiliikenne palaute

Bussi ei voi seistä odottamassa lähtöaikaansa sairaalan pihan pysäkillä, koska. Pyysimme palautetta ja kommentteja 5. Esteetöntä ovelta-ovelle palvelua tarjoaa palvelulinja Tassu- bussi. Janakkalasta pääsee kätevästi junalla Helsinkiin, Riihimäelle, Hämeenlinnaan.

Tervetuloa Stadin kalusto – bussisivustolle ! Haluatko antaa palautetta tai kertoa täydentävää tietoa busseista? Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse. Bussiyhteydet Etelä-Nikinmäestä Helsinkiin loppuvat! Lahdenväylälle siksi että Korsosta, Kulomäestä ja Mikkolasta on tullut paljon palautetta, joissa. Concordia Bus, Connex, Etelä-Suomen Linjaliikenne, HKL- Bussiliikenne, Lähilinjat. Yhteystiedot, palaute, sijainti ja liikenneyhteydet. Kerro meille mielipiteesi palveluistamme. Mielipiteesi on meille ensisijaisen tärkeä palvelun laadun parantamiseksi.

Kaikki saamamme palaute käsitellään. Oikeanlainen bussi joka tarpeeseen. Ventoniemen bussilla voit matkustaa melkeinpä minne vain ja millaisella kokoonpanolla tahansa. Liikenne pohjoisen suuntaan on.