Ford focus ecoboost 1 0 kulutus

Kyllä näköjään vie enemmän kun luvattiin ja tosiaan auto on vaimoni käytössä. EcoBoost 125 hv A6 Titanium: Litrainen automaatti. Fordin litrainen Ecoboost -moottori on voittanut kokoistensa Engine of the. Tuo pitäisi saada talvitestiin, kun Ford on useammassa lukemassani artikkelissa. Toinen asia on niiden kulutus – yksikään autolehti, joissa tämä on ollut esillä, ei ole. Kävin koeajamassa Ford Focus 1. Kuukauden koeajo: Entistä pienemmät moottorit ovat tulleet. Koeajoautolla oli keskikulutus 7. Välimuistissa Samankaltaisia 24.

Yhdistetty kulutus on vain 5,1 litraa. Valmistajan ilmoittama yhdistetty polttoaineen kulutus uudella moottorilla on 4,8 – 5,1 litraa. Viime vuonna IS ja Auto Bild Suomi tekivät saman kulutustestin neljällä autolla. Katso tästä Ford Focus tyyppiviat, katsastuksessa havaitut viat sekä mahdolliset. Toisena vaihtoehtona harkinnassa 1. Kaaran koeajossa perusautojen aatelinen Ford Focus 1. Ecoboost A6 eli perinteisellä automaattivaihteistolla varustettu 3-sylinterinen bensaturbo. Fordilla olisi nyt syytä korkata kuohuvaa. Focus läpäisee AutoBildin kestotestin suvereenisti.

Tämä pätee myös ja varsinkin pieneen kolmisylinteriseen, joka. Keskikulutus kipusi sekalaisessa ajossa reiluun 7,5 litraan satasella. Niin tärkeä, että se vähentää ratkaisevasti sekä polttoaineen kulutusta että. Ford -malleissa: Fiesta, B-MAX, uusi Focus, uusi C-MAX, uusi. STW ja jo monen vuoden ajan minua on kiinnostanut kokeilla, vieläkö. Tällä pienellä bensamoottorilla Focus on todella taloudelllinen.

Varsinkin kun on vielä eräänlaista stigmaa 1. Se lienee seuraava askel energian kulutuksen hillitsemisessä. Nettiautossa on 578 autoarvostelua automallista Ford Focus – katso millaisia kokemuksia. Uuteen Focukseen on edelleen saatavana 100-hevosvoimainen 1. On kyllä kulutus kohillaan tolla dieselillä, pirun vähä :o. Ecoboost on ilmeisesti hieman janoisempi kuin mitä sille lupaillaan.

Olin jo itse päätynyt "paperilla" Ford Focus 1. Moottorin keveys ja pienuus vähentää kitkaa ja sitä kautta kulutusta. Ford Fiesta ST-Line ja Ford Focus ST-Line.