Epäkeskomutterit

Mulla on vanteet jaolla 5×112 ja ilmeisesti tarvitsee epäkesko mutterit että saa ne paikalle. Onko jollain kokemusta noista että toimiiko ne. Bimeccin laadukas liukupultti (epäkeskopultti). Liukupultilla voit muuttaa autosi pulttijakoa. Esimerkiksi jos autossasi on jako 5×110, voit liukupulteilla asentaa. Myyjä kauppasi vanteita epäkeskopulteilla. Eli vanteiden jako ei ihan täsmää ja homma korjataan tuollaisilla.

GT50-mallisarja: Pakettiin sisältyy 19kpl pyöränmuttereita, sekä pitkä 17mm hylsy. Adaptereja en voi käyttää vanteen pienen ET:n vuoksi. GRAYSTON PYÖRÄNPULTIT JA MUTTERIT ON VALMISTETTU PARHAASTA MAHDOLLISESTA 10. TERÄKSESTÄ VAATIVAAN KISAKÄYTTÖÖN! Molemmissa siis kuusiokolokanta. Onko kukaan testannut pultteja, jolla väärän jakoiset vanteet voidaan sovittaa?

Yleensä olen ollut vastaan kaikkia purkka virityksiä, mutta nyt.

Epäkeskomutterit

Oikeanlaiset pultit aluvanteilleni. Paina mutterit reiän pohjaan asti. Epäkesko-, liukukartio- tai siirtokartio pulteja. Ruuvaa epäkeskon tapit (4kpl) tiukalle.

Lue nämä ennenkuin laitat ilmoituksen OCF-rompetorille. Kuinkas hyvin tuollaiset 4×100 jakoiset vanteet ~60mm keskireiällä saa pysymään fiatissa täristämättä epäkeskopultein? Raket 120 pakoputken epäkeskomutteri. Alumiinivannepultti epäkeskokartiolla 20kpl pakkaus. Kirjoita arvostelu klikkaamalla tästä ». Valitse koko: …… 14×1,5 pultti pallokar. Tuossa on kesärenkaissa jako 5×110 ja autossa on 5×112 ja olen hommaamassa uusia epäkeskopultteja niin pitäsi saada tietoon että. Löytämässäni jenkkivanteessa ei ole suoraan sopivaa 5×112 pulttijakoa. Lähin jenkkiversio on 5×4,5", siis 5×114.

Vai mahtuuko 30mm pitkä, niitä kun löytys paikallisesta. Raidevälin säädön epäkeskomutteri, BMW. Myydään epäkesko pultit varaosat ja tarvikkeet. Klikkaa tästä ilmoituksen kuvat ja lisätiedot.

Ne epäkeskomutterit korjaa maks 2mm heitot,koko ajan kuvittelin että uudet vanteet heittää jaossa puolmillii vaikka heitto onki sen lähemmäs puol senttii.