Ensimmäinen älypuhelin lapselle

Oletko ostamassa perheen nuorimmalle ensimmäistä älypuhelinta ? Millä perusteella valita lapsen ensimmäinen puhelin ? Lue lasten ja vanhempien näkemykset ja tutustu lapselle sopiviin laitteisiin. Meille ostettiin ensimäinen kännykkä lapsen käyttöön kymmenen vuotta sitten. Peruspuhelin ilman nettiä, tietenkin. Huawei Y5 II on edullinen ja helppokäyttöinen älypuhelin, joka sopii.

Ensimmäistä puhelintaan saava koululainen toivoo – ja saa usein älypuhelimen. Vanhemmille tärkeintä on, että lapsen saa kiinni. Eka puhelin lapselle – Satasella luuri, parikymppiä kuoriin. Me harjoittelemme vasta ensimmäistä viikkoa, joten ihan guru en näissä ole. Erityisesti, jos kyseessä on lapsen ensimmäinen puhelin.

Lasiset näytöt menevät rikki hyvin helposti, ja niiden korjaaminen voi maksaa uuden. Milloin hankkia lapselle ensimmäinen puhelin ja millainen sen tulisi olla? Mitä asioita kännykän käytöstä kannattaa opettaa? Vai tarvitseeko ekaluokkalainen vielä ollenkaan kännykkää? Onneksi meillä on ajankohtainen asia vasta vuoden päästä. Mikä 100 euron älypuhelin kannattaisi ostaa? Jos lapsi vasta on aloittamassa koulua, eli ensimmäiselle luokalle. Tässä ikäluokassahan ei ole vielä välttämättä järkevää laittaa puhelimeen rahaa satoja euroja, etenkin jos kyseessä on lapsen ensimmäinen.

Operaattori antaa viisi vinkkiä siitä, mitä ensimmäisen älypuhelimensa saavan lapsen kanssa tulisi tehdä. Valkosen mukaan ensimmäinen asia ennen puhelimen hankkimista on. Kun puhelinmalli on valittu, tulee lapselle seuraavaksi opettaa. Lapsille hankitaan yhä kalliimpia älypuhelimia, kertoo Helsingin Sanomat. Lehden haastattelemat DNA Kaupan toimitusjohtaja Sami Aavikko. Oma puhelin on usein ensimmäinen iso taloudellinen asia, mikä lapselle hankitaan. Vanhempien on hyvä opettaa lapselle paitsi.

Juniorin ensimmäinen puhelin on odotettu juttu. Onneksi sen hankkiminen on nyt erityisen helppoa ja edullista. Nappaa tästä valmis liittymä ja puhelin. Tiedätkö, mikä oli Suomen ensimmäinen liikennemerkki? Lähes jokaisella ekaluokkalaisellakin on jo älypuhelin taskussaan. Säädä lapsen älypuhelimen turva-asetukset kuntoon.

Haussa olisi älypuhelin eka- ja tokaluokkalaisille lapsille, joilla on ollut näppäinpuhelimet mutta osittain sosiaalisen paineen takia pitäisi saada.