Egr venttiilin poisto

EGR:n poistaminen olevan muodissa, niin mitä ko. Dieselmoottoreissa vääntömomenttia säädellään polttoainemäärällä. Pitääkin irroittaa imusarja putsaamista varten ja tulpata EGR pois. EGR venttiili, niin todennäköisesti sen poistaminen. EGR – venttiili voi olla ohjattu. Nettiä kun selasi, niin tuntui olevan olevan aika yleistä tuo egr – venttiilin tukkiminen tai poisto käytöstä, automerkistä riippumatta.

Egr venttiilin poisto

EGR :n tulppaus ja VW:n kusetuskoodin korjaus 17. EGR poisto ohjelmallisesti on nykyautoissa ainoa oikea ratkaisu.

Opel Club Finlandin sivuilla juttua. Sitten oli vielä juttua läpistä, jotka sulkee toista imukanavaa, ja joita on tippunut. Nakuissa noi egr ja imusarjat mitä joskus nähny nin kuheessa kunnossa et. Ajattelin tulpata egr – venttiilin, mihin kohtaan "sokea laippa" täytyisi asentaa? Ohessa kuva systeemissä, tuleeko tulppaus heti egr – venttiilin. Eipä tuo EGR poistaminen käytössä ole kuin ohjelmassa muutos ja mitään lisätehoja.

Egr venttiilin poisto

Teoriassa egr :n poisto ainakin bensakoneessa lisää hieman kulutusta.

Itelle tein aikonaan c250dt:een imusarjan ja egr – venttiilin väliseen tiivisteen kohille pellistä tulpan. Saatoin samalla tieten tukkia sen venttiilin. Tämän jälkeen IRROITA egr venttiilille menevä piuha koska ohjain läväyttää sen selällee. Siellä on hyvin selvitetty oikea käytöstä poisto. EGR- eli pakokaasun takaisinkierrätysjärjestelmän tarkoituksena on. Maailmalla on paljon poistettu jälkikäteen näitä läppiä ja lisäksi pakokaasun kierrätys on usein suljettu. En tästä moottorimallista osaa sanoa, alkaako.

Jossi kirjoitti: Se egr venttiili nokeutuu ja jumiutuu joskus. EGR :n saa pois käytöstä ainoastaan ohjelmoimalla. Kaikki muut konstit sytyttää häiriövalon. Poisto helpottaa DPF:n elämää eli jatkaa sen sen. Jos ja kun teet moisen toimenpiteen, älä poista mitään EGR :ää ohjaavaa letkua tai johtoa. Saat vain aikaan vikakoodin ja mahdollisesti. Ford egr – venttiilin vaihto hinta keskimäärin 400 €. Katso paljonko maksaa egr – venttiilin vaihto automerkkiin Ford.

Asia on kiinnostanut minua ja tuli hieman tutkittua tuota toimintaa.