Clamps

Potkulaudan korkeus voi vaikuttaa suuresti siihen, kuinka hauskaa potkulaudalla ajaminen on. Käytä tätä koko-opasta löytääksesi sopivankokoinen potkulauta. Jos et ole vielä varma mikä on juuri sinun makuusi sopiva tangon korkeus, hyvä muistisääntö on, että ohjaustangontangon tulisi ylttää yläreiden ja lanteiden. Ohessa muutama vinkki mukaan potkulautaostoksille.

Jos etsit temppupotkulautaa, mene suoraan artikkeliin Temppupotkulaudan perusteet). Pitääkö lapsen kädet olla suurinpiitein suoraan eteenpäin vai pikemminkin nousta rintakehän yläpuolelle vai mitä? Parhaimmillaan potkulauta on kulkuväline siinä missä. Hyvässä potkulaudassa on säädettävä ohjaustangon korkeus, jotta käsien asento. Paraskaan potkulauta ei kestä, jos sitä ei huolla säännöllisesti. Näillä ohjeilla huollat scootin eli temppupotkulaudan tai tavallisen potkulaudan. Suomessa potkulauta rinnastetaan usein jalankulkijaan ja lapsen. Monikäyttöiset potkulaudat löydät laajasta valikoimastamme, mm.

Useimmissa potkulaudoissa ohjaustangon korkeus on säädettävä. Micro Black potkulauta on kehitetty erityisesti aikuisten tarpeisiin. JDBug Stunt -mallin potkulauta, joka on tarkoitettu rampeille ja hyppyihin. Käyttäjän maksimipaino 100 kg, ikäsuositus alkaen 7-8- vuotiaille. Hyvin rullaava perus potkulauta 125mm renkailla. Frozen- potkulaudalla kelpaa viilettää uusiin seikkailuihin! Metallirunkoisessa potkulaudassa on korkeudessa säädettävä ohjaustanko ja hiljaiset pyörät. HUDORA Big Wheel 125 potkulauta, useita värejä.

Hakutulokset antamillesi hakusanoille " potkulauta " (10 kpl):. Stiga Comet 120 potkulauta sinimusta. Disney Frost – potkulauta metallia ja alumiinia. Kokoontaitettava ohjaustanko, korkeus n. Potkulauta asennetaan vain silloin, jos räystään korkeus on.