Bensiinin säilytys lisäaine

Motul – bensiinin säilytysaine Stabilisaattori estää bensiinin vanhentumisen sekä hartsin. Motul Bensiinin säilytysaine 250 ml, 7,90€. On kuulemma olemassa bensan stabilointi lisäainetta joka auttaa talvisäilytykseen. Tosin säilytyspaikkana on lämmin talli. Mitä on tämä lisäaine jota laitetaan bensiinin sekaan talven ajaksi? Itä- Tampereelta kylmä talvisäilytyspaikka veneelle.

Bensiinin säilytys lisäaine

Bensiiniautojen osuus uusien autojen myynnistä ja kannasta.

Mitä bensiinin säilyvyysainetta olisi hyvä laittaa sekaan ? Ainutlaatuinen entsyymipohjainen bensiinin lisäaine. Soveltuu niin 2- ja- 4- tahtimoottoreille polttoainekäsittelyä poistaen kosteuden hajotta. Kaikille bensiini – ja etanolimoottoreille. Puhdistaa polttoainejärjestelmän ja parantaa polttoainetaloutta. Voitelee ruiskutus- ja polttoainejärjestelmän.

Stabiloi bensiinin ja 2-tahtiseoksen 24 kuukautta. Mahdollistaa paremman säilyvyyden varastoinin aikana.

Bensiinin säilytys lisäaine

Mitä lisäainetta olette käyttäneet polttoaineen seassa. Paras tapa taitaa olla lisätä bensan säilytysainetta (fuel stabilizer) tankkiin, näin minä. Tuas on kohta talvisäilytys aika kulkupelille.

Opiskelin justiin tuan Evarin talvivarastointia, pitäs kuulemma olla heleppo homma, ken ties 🙄 Tuas ku tuata. Quickstor – ennen pitkäaikaista säilytystä. Polttoaineen lisäaineet ja polttoainejärjestelmän puhdistusaineet. Mercury Quickguard diesel lisäaine. StarBrite Star Tron bensiinin säilytys – ja lisäaine 237 ml. Samepiste kuvaa polttoaineen alhaisinta säilytyslämpötilaa eli sitä. Diesel bensiinin seassa aiheuttaa moottoriöljyn laimentumista eli toisin sanoen diesel. Lisäaine säilyttää bensiinin ominaisuudet kausisäilytyksen ajan vähentäen ikääntymisen ja hapettumisen vaikutuksia.

Suojaa myös polttoainejärjestelmää. Itse olen joskus miettiny että onko tuo bensan säilyvyys ja lisäaineet puppua ( 98E5), voinhan olla toki täysin väärässä ja toki korjatkaa. Neste valmistaa myös erikseen ns. Enpä ole mitään lisäaineita tankkiin työntänyt ja hyvin se on käyntiin.

Toinen vaihtoehto on laittaa tankkiin lisäainetta, joka jatkaa bensan säilyvyyttä. E10- bensiinin säilyvyys voi aiheuttaa ongelmia myös. Lisätietoja pienmoottoribensiinin säilytykseen löytyy Bensiinioppaasta sivun. Kestää hyvin ilman vaikutusta, säilymistä parantavan lisäaineen ansiosta.

Bensiinin säilytys lisäaine

Säilytä lasten ulottumattomissa. Parantaa polttoainetaloudellisuutta, vähentää päästöjä.

Monivaikutteinen bensiinin lisäaine ympärivuotiseen käyttöön. Estää polttoainejärjestelmän jäätymisen, poistaa karstaa, vähentää jälkikäyntiä sekä suojaa. Vähentää ja hillitsee polttoaineiden pilaantumista säilyntäkauden aikana. Estää peroksidien lakan ja hartsin muodostumista polttoaineeseen.

SI-Alcohol, E85 polttoaineen lisäainetta. Poistaako tuo tarpeen tankata silloin tällöin bensiinillä ?