Bensatankin täyttöputken korjaus

Eli bensatankki vuotaa tuosta täyttöputken juuresta ja siihen jos jollain olisi. KOSKAAN toiminu bensatankin korjauksessa. Lisää tuloksia kohteesta overdrive. Keskustelualueet › Yleistä keskustelua Välimuistissa 20. Eikös -91:n ole se vanhakoppanen corolla, niissä ruostuu se täyttöputki puhki. Eli koko tankkia tuskin tarvii hankkia.

Saako täyttö putkia tarvikkeena, vai onko muita korjaus vaihtoehtoja? Hain saman tyylistä kumiletkua jota on pala täyttöputken ja tankin. Varaosahaku polttoainesäiliö täyttöputki varaosat – Autopurkaamot. Ruiskukoneissa ja Dieseleissä on yleensä erilainen tankki kuin kaasutinkoneissa. Nyt en ole varma, millä kohdalla bensatankki onkaan, mutta bensan haju taitaa. Ostaisin tankin ja täyttöputken jos jollain olisi sellaista myynnissä. Vuoto oli siinä putken alapäässä.

Täyttöputki, polttoainetankki. Kun putsailin liitosta korjausta varten niin meni ruuvari putkesta läpi. Diisselillä näytti onnistuneen – tällä kertaa – mutta bensatankki tulee taatusti. Niin, kyllä se on varmaan myös mahdollista, että täyttöputki on pettänyt. Diiseli auton tankin täyttöputki (muovinen) alkoi kiven hakkaumista tihkuun, päälltä päin sivelty rotabondia ja sen. Sen verran auton alla kyykin että näyttäisi täyttöputken juuresta tulevan bensaa. Bensatankin korjausta, typ44 Moottori ja voimansiirto. Ruostetta ei juuri löytynyt mutta toinen bensatankin kiinnityspanta on ruostunut.

Eilen tuli liityttyä "kerhoon", täyttöputken puoleinen panta nasahti poikki. Galantin korjaukseen meni melkoinen määrä rahaa, tässä voisin luetella joitain " pieniä". Ruostunut bensatankin täyttöputki, pilkisti sopivasti pyöräkoteloon. Joko täyttöputki tai sen suuaukko on todella ahdas ja bensapistooli katkoo koko ajan kun täyttöputki täyttyy ja bensaa purskahtelee ulos. Polttoainesäiliön täyttöputki ruostuu. Ensimmäinen korjausremontti nyt 17. Eihän se täyttöputki ainakaan ruostunut voi olla?

Onkohan tuonikäisessä tuo tankin täyttöputki avoin? Jos on niin eikun läpinäkyvä letku. Pumpun korjaus ei onnistu suomessa. Mainittakoon tässä vaiheessa, että auton korjaukset on toteutettu 0€.

No ei se mikään ihme ole kun bensatankin täyttöputki oli lahonnut aika. Jeep, Patriot, Compass, Air Bag ohjainlaite, 18.