Bensan sekaan laitettava puhdistusaine

Motox Diesel injection cleaner 400 ml. Kaasuttimen ja venttiilien puhdistusaine, lyijynkorvike, hiukkassuodattimen. Pahasta laittaa turbo satkuun jotain myynnissä olevaa bensan. Kaikille bensiini- ja etanolimoottoreille. Puhdistaa ja voitelee polttoainejärjestelmän.

Bensan sekaan laitettava puhdistusaine

Poistaa kertymiä ruiskutus- ja imuventtiileistä, sytytystulpista sekä palotilasta ja estää.

Se ehkäisee korroosiota ja venttiilien sekä palotilan karstoittumista. Käyttö: lisätään polttoaineen sekaan tankkauksen yhteydessä. Käyttösuositus: 6 kk välein tai jokaisen huollon yhteydessä. Onkos joku kokeillut moisia litkuja onko niisssä mitään perää, kaasuttimia, palotila, yms yms. Polttoainejärjestelmän puhdistusaine. Aineen tarkoitus on irroittaa paska moottorista pakoputken kautta ulos, ei polttoaineen sekaan.

Bensan sekaan laitettava puhdistusaine

Diesel 100 tai jotain suuttimien puhdistus aineita yms?

Vanhan öljyn sekaan pantu puhdistusaine saatiin toimimaan käyttämällä autoa. Ostaisitko bensa – ja dieselmoottorin yhdistelmän? Forte puhdistusaine käyttökokemus. Se bensan sekaan lisättävä ei tohon diesel saundiin vaikuta 😉 Öljyyn laitettava voi auttaakin. Ainakin tuo bensan sekaan laitettava haisi kerosiinille, joten taitaa olla.

Vähän samalla tavoin kuin oktaaniluku bensan puristuskestävyyttä. Onko kukaan kokeillut moottoripyörään, autoissa käytettävää, bensan sekaan lisättävää ruiskun puhdistusainetta. CRC:ltä löytyy ihan voimallinen kaasuttimen puhdistusaine, jota tosin. Page 2- Taas kerran: suuttimien puhdistus Moottorit, voimansiirto. Lähteekö tuo paska toisella liottimella jota on bensan seassa 10%(?)? Toimii kaikissa diesel-, bensa – ja 2T koneissa Toimii myös kausisäilöntäaineena. Poistaa pienet leväkasvustot dieselissä, sekä ehkäisee leväkasvuston. KENT One Shot – Imusarjan sekä kaasuläppien puhdistusaine.

FORTÉ Diesel Fuel Conditioner – puhdistus parantaa moottorin tehoa ja hyötysuhdetta. Eräällä Veholla oikein suosittelivat laittamaan bensan sekaan. Ensimmäiseen käytin liuotusianeitakin bensan seassa koska kone oli. Sama koskee öljyn sekaan laitettavia puhdistusaineita, jos liian pitkillä. Fortè- puhdistusaineiden vaikutus ajoneuvon moottorin toimintaan ja.

Kaikkiin testiautoihin tehtiin tarvittavat kokeet sekä ennen että jäl-. Eli kertokaa kokemuksianne moottorin puhdistusaineista. Eipä se bensan sekaan laitettava paljoakaan itse moottoria puhdista. Voisko sitä mahdollisesti käyttää uunin puhdistusaineena ? Kulunutta hammaspyörää kun on vaikea rasvata kulumattomaksi ja niin bensa kuin dieselkin ovat jo.

Itua voi olla noissa imukanaviston puhdistusaineissa.