Auton ohjaus raskas

Ajelin vähän lisää autolla, enkä nyt ole enää varma onko ohjaus raskas vai ei. Mutta ei auto kyllä mikään miellyttävä ole pyöritellä kaupungin. XC-60 ohjaus jäykkä lähdettäessä liikkeelle. Ohjaus on jäykkä, ja ravistaa 28. Siis muuten ok, mutta ohjaus tosi raskas.

Auton ohjaus raskas

Mistä etsisi vikaa, simpukasta, ohjaustehostin jumissa vai olisiko jollain neuvoa.

Passatissa (3b) on ollu jo jonkin aikaa ohjaus tavallista jäykempi. Voi luoja, et osas olla raskas ! Lisää tuloksia kohteesta foorumi. Jäykkä ohjaus ohjausvaihteen vaihdon jälkeen, ideoita kaivataan. Audifinns › Tekniikka › Kori, valot, renkaat Samankaltaisia 15. Kovilla pakkasilla puski öljyä läpi melko vauhdilla, joten auto seisoi ja aloin metsästämään uutta ohjausvaihdetta. Ainut ongelma on jäykkä ohjaus. Autolla kyllä pystyy ajamaan mutta. Tuossa autossa ristikko oli vasta sen verran jäykkä, että se tuntui.

Välimuistissa Samankaltaisia 9. Auto kävi huollossa ja ohjaustehostimen pumppu oli rikki ja se on nyt. Mikähän mahtaa olla syynä kun on -03 xsarassa ohjaus raskaan tuntoinen. Etusivu › Keskustelu › Autot › Uudet autot › ”Heikko ohjaustuntuma ”. Tuntuma tiehen oli muutenkin epämääräinen. Rengasmelua oli reippaasti eikä auto. Riteyksissä ohjauksen palautus jää vajaaksi.

Olen ajanut toista samantyyppistä ja ikäistä autoa. Kun auton on sammuttanut ja seisottanut aikansa on ohjaus toistaiseksi palautunut. Ensiapuna vaihdettiin moniurahihna, ajateltiin että remmi. Samaa asiaa ihmettelin itsekkin kun auton ostin. Ei ole aivan tavallista, että kesken suositun automallin elinkaaren sen ominaisuuksia aletaan korjailla. Näin Honda on kuitenkin tehnyt. Mulla on kanssa saman tapaisia oireita tyhjäkäynnillä eli ohjaus on todella raskas.

Auton ohjaus raskas

Auton kun käynnistää ja kierrokset pikkasen koholla ohjaus on ihan ok tosin. Halvimpien ja pienimpien Suomessa myytävien automallien joukossa olevat Kia. Raskas ohjaus ei tue pienen auton käyttötarkoitusta. Mikä voisi olla vikana kun auton laittaa käyntiin niin vasemmalle. Letkuissa, ohjausvaihteessa ja -pumpussa on kuiteskin varmaan vielä. Eli auton ostin eilen, onkelmana on sen ohjaus joka on tosi jäykkä.

Luulisi onjaustehostimessa olevan ytyä sen verran ettei tunnu niinkuin. Kyseisessä autossa semmosta hienoutta ei ole :D. Onko raskas myös ajossa vai pelkästään paikallaan? Raskaan Kaluston Varaosat kaikkiin merkkeihin ja malleihin helposti, nopealla toimituksella!

Tehostamaton ohjaus on ihan ok, mutta ei tehostettuohjaus, josta tehostin on rikki. On nimittäin melkoisen raskas käännellä autoa, jossa on. Mulla ainakin auttoi öljyjen vaihto raskaaseen ohjaukseen. Toisaalta jos autostasi on ohjaustehostimenpumppu rikki niin myydään palstalla on.