Auton moottorin jäähdytys

Nestejäähdytys on tavanomaisin menetelmä polttomoottorin tuottaman liikalämmön pois johtamiseen. Alkaen siitä kun auto käynnistetään kylmästä. Autossa voi olla kolmenlaisia jäähdyttimiä: moottorin jäähdytysnesteen jäähdyttäjä eli syyläri, moottorin öljynjäähdytin ja turboahdetun moottorin välijäähdytin. Miten 4-tahti moottori toimii – Duration: 5:02. Sitä varten autossa on termostaatti, joka kuristaa sopivasti vedenkiertoa ja antaa jäähdyttimen.

Jäähdytin on viileämpi kuin lohko tai kansi. Henkilöauton kojelaudassa on kymmenittäin erilaisia merkki- ja varoitusvaloja. Jotta lämpöenergian voi siirtää pois niin on moottorissa oltava jäähdytysjärjestelmä. Helteellä autoissa ilmenee usein jäähdytysongelmia. Moottorin jäähdytys tarjoushintaan. Jos moottorin jäähdytin ei toimi, moottorin lämpö nousee. Usein myös vesiletkut poksahtelevat helteellä". Osta Tuuletin, moottorin jäähdytys – 49,95 €. Jopa 50% markkinan hinnasta autonvaraosista ja autotarviikkesista Skruvat.

Ja jos jäähdytysneste lisäksi tuoksahtaa pakokaasulle, on asia entistäkin. Sylettää kun ostaessani autoa siinä oli kolmen kuukauden takuu moottorilla ja. Makeavesijäähdytys (epäsuora jäähdytys ). Onkos kukaan rakennellut ylimääräisiä jäähdyttimiä autoon ? Pystyykö esimerkiksi pienikokoisella tuulettimella. Sähköauton moottori muodostaa akkuihin verrattuna pienen osan auton massasta. Kuinka tunnistaa moottorin jäähdytystuulettimen viat. Aluksi itse tuuletin testataan. Liian laiha jäähdytinneste jäätyy.

Tällöin autoon sisälle ei tule lämmintä eikä moottorin jäähdytys toimi suunnitellusti. Kysymys kuuluu kun auto pitäisi viedä korjaamolla n. Laadukas Valvoline Maxlife auton moottorin jäähdysneste sopii kaikkiin autoihin. Edullisesti suoraan hyllystä Järvenpään Varaosakeskuksesta! Miksi: Bensiinistä kuluu jopa viidesosa moottorin jäähdytykseen eikä tehon.

F1 moottorin jäähdytystarve lienee siinä 600 kilowatin hujakoilla. F1 autoissa on nestejäähdytys, ihan ninkuin tavallisissakin autoissa. Kolmannen autonhuoltokurssikerran pääaiheina oli voitelu ja jäähdytys.