Auto myyntiin autoliikkeeseen

Auton myynti voi olla aikaa vievä prosessi. Nykyään yhä useampi autosta luopuva tai halvempaan vaihtava myy autonsa autoliikkeeseen. Myy vaan kenelle tykkäät, mutta eiköhän mistä tahansa autoliikkeestä saa rahan joko heti käteen tai heti tilisiirtona tilille. Olen osakkaana kuolinpesässä jonka omistuksessa on pakettiauto.

Auto myyntiin autoliikkeeseen

Omistatko ylimääräisen auton tai haluat muuttaa nykyisen autosi rahaksi?

Auto myyntiin autoliikkeeseen

Saako autosta millasen hinnan jos sen myy autoliikkeelle ? Autoliikkeet pyytää tuollaisesta autosta joka mulla ois myynnissä n. Vanha auto menee usein autokaupassa vaihdossa uudempaan. Mutta jos vanhan auton haluaakin myydä itse, kannattaako se? Soitin kahteen autoliikkeeseen. Tervetuloa autokaupoille siihen tavallisen ihmisen autoliikkeeseen ! Autot myy ja autot ostaa Automyynti Jari Hemminki Oy.

Onko mitään järkeä myydä oma auto jollekin liikkeelle ja sitten ostaa uusi tilalle jostain mistä sen löytää (mun tapaukses tod. näk Saksa)?

Auto myyntiin autoliikkeeseen

Oon myymässä uudehkoa (uuden mallinen Primera) autoani pois, ja ajattelin että helpoin tapa noiden rahoitus- ym. Onko kokemuksia auton myymisestä suoraan liikkeeseen ? Ostetaan Autoja Autoliike Oy:n markkinointinimi. Lisäksi hän ei ollut luvannut asiakkaalle minkäänlaista myyntihintaa. Rehelliseksi luultu suomalainenkin osaa huijata vaihtoautokaupassa. Yle Uutisten eri autoliikkeiden vaihtoautopäälliköille tekemän.

Isojakin korjauksia yritetään sälyttää autokaupan harteille. Kuluttajat toimittavat liikkeeseen viallisia autoja vaihdossa hyvin häikäilemättömästi. Olenko vastuussa jos annan autoliikkeelle vaihdossa piiloviallisen auton ? Ei voida olettaa, että asiakas olisi autojen asiantuntija". Autosta tuli paljon kyselyitä ja vaihtotarjouksia. Kuitenkaan mikään yhteydenotoista. Autoliikkeillä on erilaisia tapoja ilmoittaa vaihtoauton hyvityshinta. Jotkut lähtevät nettohinta-ajattelusta, jossa uusi auto myydään nettohinnalla. Koeajoille on hyvä tietysti mennä mukaan, jollei kyseessä ole myynti autoliikkeeseen.

Kaikki dokumentit tehdyistä korjauksista ja huoltokirjan. Suomen takaa sen, että Kamux on lähellä sinua. Parempi olis tinkiä hinnasta vaikka 600 eurolla ja sitten myydä vanha suoraan. Autoliike on ihan itse vastuussa siitä että katsovat minkälaisen auton ottavat.

Tästä huolimatta moni pitää auton myymistä itse vaikeana, ja moni ajaakin suoraan autoliikkeeseen. Pelko pois, ei se auton myynti itse niin vaikeaa ole.